Hahahaha, iStart, Chrome, X-Firefox, Opera, Facebook ve diğer reklam virüslerine hoşgeldin kapısıBende de eski model Toshiba var bu programı kullanmıştım.DriverPack | Ücretsiz sürücü güncelleme yazılımını indirin
Windows XP, 7, 8, 8.1 ve 10 için sürücüleri indirin.drp.su
Hahahaha istart, chrone X-Firefox, Opera, Facebook ve diğer reklam virüslerine hoş geldin kapısı
Hocam, öncelikle ben bu programı kullandım. Eski olan Wi-Fi driver gibi birçok şeyleri güncelledi, sıkıntı çıkmadı. Önerebilirim:
Avast Driver Updater ve Tarayıcısını İndirin | Ücretsiz Tarama
Avast Driver Updater ile Windows PC sürücülerini güncelleyerek grafik, ses ve oyun kalitesini iyileştirin. Ücretsiz sürücü taraması yapın; kredi kartı gerekmez.www.avast.com
Ücretsiz deneme olarak kullanın, birçok driver programından daha iyi olduğu kesin.
Attığınız program zararlı yazılım içeriyor. Sağlıklı bir program da değil.
8.1 çoğu driver desteklemiyor bende driverpacks kullanmıştımhala onun driverları var nasıl değiştireceğim bilmiyorum.
Tamamdır denerim.Gösterdiğimi indirin, doğrusunu kurar genellikle. Bir sıkıntı yaşamadım. Kısacası en azından Avast bilindik firma.
En son indirilmesi gereken bir programdır Avast.
Elleriniz daha iyidir. Programlarla uğraşmayın, yanlış sürücü kuranlar olabiliyor
Az önce diğer arkadaşlara da söylediğim gibi Windows 7 kurduğumda Wi-Fi ve Ethernet driverları yoktu ve bunları yükleyene kadar ciddi sıkıntılar yaşadım. Win 8.1 kurduğumda da aynı sorun olursa diye lazım. Yoksa tabii ki elle yüklemek en iyisi zaten öyle yapacağım ama ilk etapta Wi-Fi driverını bulmam gerekiyor.