Windows 8.1 için driver programı önerisi

Windows 7'nin Wi-Fi driverını bulduğum internet Cafe'ci Win 8.1'de de olmaz demişti. Madem öyle ben başlıyorum formata.

Hocam, öyle bir şey yok. Windows 8.1 kurulumunda internete bağlanıp güncellemeleri indir diye seçenek olacak ona basın.

Hocam, öyle bir şey yok. Windows 8.1 kurulumunda internete bağlanıp güncellemeleri indir diye seçenek olacak ona basın.
1623067797773.png
Böyle kaldı bu.

Antivirüs programı değil, driver kurma programı. Mecbur olduğum zamanlarda kullandım, sıkıntı yaşamadım. İndirin test edin, sonra yazın.

Biliyorum, bilgisayarıma asla öyle program kurmam. GeForce Experience ve Intel Driver Support Assistant kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
@389072, hocam bunu dememde fayda var: Şu an kurduğunuz driverler genellikle ekran kartı ve ses ile alakalı olduğu için kurulurken ekran 1, 2 saniye gidebilir veya ses kesilebilir. Normale dönecektir, tüm her şeyi yüklediği zaman.

@389072, hocam bunu dememde fayda var: Şu an kurduğunuz driverler genellikle ekran kartı ve ses ile alakalı olduğu için kurulurken ekran 1, 2 saniye gidebilir veya ses kesilebilir. Normale dönecektir, tüm her şeyi yüklediği zaman.
Biliyorum. Anlık kalp krizi yaşıyorum yine de :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı