Windows 8.1 için driver programı önerisi

Hocam, Windows 8.1 zaten kendi o an Wi-Fi driver kuruyor Windows Update üzerinden.

Windows 7'nin Wi-Fi driverını bulduğum internet kafecii Windows 8.1'de de olmaz demişti. Madem öyle, ben başlıyorum formata.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 7'nin Wi-Fi driverını bulduğum internet Cafe'ci Win 8.1'de de olmaz demişti. Madem öyle ben başlıyorum formata.

Hocam, öyle bir şey yok. Windows 8.1 kurulumunda internete bağlanıp güncellemeleri indir diye seçenek olacak ona basın.

Antivirüs programı değil, driver kurma programı. Mecbur olduğum zamanlarda kullandım, sıkıntı yaşamadım. İndirin test edin, sonra yazın.

Biliyorum, bilgisayarıma asla öyle program kurmam. GeForce Experience ve Intel Driver Support Assistant kullanıyorum.

@389072, hocam bunu dememde fayda var: Şu an kurduğunuz driverler genellikle ekran kartı ve ses ile alakalı olduğu için kurulurken ekran 1, 2 saniye gidebilir veya ses kesilebilir. Normale dönecektir, tüm her şeyi yüklediği zaman.

Biliyorum. Anlık kalp krizi yaşıyorum yine de

Avast driver updater, virüslü müdür?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…