Windows 8.1 kurulu gelen PC'de Windows 10

Katılım
6 Haziran 2015
Mesajlar
1.356
Makaleler
2
Çözümler
1
Yer
Zonguldak
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Acil Tıp Teknisyeni
Merhaba dostlar , yaklaşık 50-60 sayfa gezdim fakat kafamdaki soruları cevaplayabilicek bir başlık bulamadım. O yüzden bu konuyu açma gereği duydum ..

Bugün Acer VN_7 Nitro i5 li modelinden aldım... İçinde win8.1 kurulu geldi , bu konu hakkındaki sorularım ;

  1. Bilgisayara çok rahat virüs bulaştırırm , bilgisayara virüs bulaşırsa tekrar orjinal win8.1'imi kullanmak için neler yapmalıyım ?
  2. Okudugum kadarıyla orjinal win8.1 kullananlar direk win10'a geçebilicekmiş , bunun gerçekleşmesi için neler yapmam gerekli ?

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim, hayırlı bayramlar , keyifli forumlar :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 geçişi için rezerve etmeniz gerekiyor. Rezerve simgesi gelmedi ise bütün güncellemeleri yapın gelecektir. Virüs bulaştırıyor isen AV yüklemen gerekiyor. Virüs bulaşır ve kullanılamayacak hale gelir ise temiz kurulum yaparsın. Veya sıfırlama işlemi yaparsın.
 
Dostum iyi güzel dedin de , ben bu temiz kurulum veya sıfırlama işlemini nasıl yapacağımı bilmiyorum .. Bu konulardan daha önce bahsedildi mi ? Bahsedildiyse mümkünse o konuların linkini atabilir misin ?
Birde tüm windows güncelleştirmelerini yaptım , fakat herhangi bir rezerve simgesi gelmesi ... Ne yapmam gerekli ?
Yardımın için teşekkür ederim :)
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı