BIOS'dan Legacy ayara alacaksın bootu. Sildiğin bölüme Windows'u kuracaksın.Çözümü hala anlamadım veri kaybetmeden nasıl yapacağım.
BIOS'dan Legacy ayara alacaksın bootu. Sildiğin bölüme Windows'u kuracaksın.Çözümü hala anlamadım veri kaybetmeden nasıl yapacağım.
Yanlış bilgi vermeyin. Konu sahibi kişi başka bir HDD'ye vs. kopyalamalı.BIOS'dan Legacy ayara alacaksın bootu. Sildiğin bölüme Windows'u kuracaksın.
AOMEI yazılımını kullanın. Windows'u açın ve kurun.Windows 8.1 Pro kurarken her zaman sıkıntısız çalışıyordu ama şimdi "Windows bu diske yuklenemez. Seçilen diskte MBR bölüm tablosu var. EFI sistemlerde, Windows yalnızca GPT disklere yüklenebilir" hatası alıyorum. Çözümü Shift+F10'a basıp cmd'ye komutlar yazmak ama tüm diskler siliniyor. Ben Sürücü 0 Bölüm 3'ü nasıl kurtarabilirim? Özel dosyalarım var, ben sorunun indirdiğim Windows ISO'sundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum hiç böyle olmuyordu. Bu arada Bölüm 2'yi sildim olacak mı diyeWindows da gitti, açılmıyor. Bu şekilde nasıl çözeceğim? Yardım ederseniz sevinirim.
Bunu yapmak için takdir edersiniz ki, önce Windows'u kurmalı.Yanlış bilgi vermeyin. Konu sahibi kişi başka bir HDD'ye vs. kopyalamalı.
Ondan değil.Bu arada Legacy olmamasının sebebi BIOS sürümün 2012'dan kalma o yüzden olabilir
CKY.3210 BN45V-F değil, CKY.3210 8N45V-F modelin doğrusu.Casper CKY.3210 BN45V-F Bu arada
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.