Windows 8.1 kurulumunda "Hiçbir aygıt sürücüsü bulunamadı" hatası

zepponthefire

Decapat
Daha fazla  
Merhaba,

Bilgisayarıma Win 8.1 kurmaya çalışıyorum fakat sabahtan beri çözemediğim bir hata var.
ISO dosyasını Rufus yardımıyla kurdum fakat diskim kurulum ekranında diskim gözükmüyor. Dosyaları sürükleyip attığımda dahi gözükmedi.
Bilgisayarımda sadece 256 GB SSD mevcut.
İşlemcim 7. nesil bir işlemci, VMD desteği yok. Daha once de format attım fakat bir sorunla karşılaşmadım. Yine de VMD dosyalarını indirip USB'de işletimin sisteminin kurulu dizine attığım halde gözükmüyor zaten.
UEFI kurulum yapıyorum olmuyor, FAT32 bilmem ne, ne kadar ayar varsa hepsini kombine ettim denedim, hiçbir sonuç yok.
Win 8'in Pro farklı bir ISO dosyasını indirip kurdum, yine sorun değişmedi.
SATA Configuration secenekleri arasında sadece AHCI secenegi var ve degistiremiyorum.
Cok defa USB'yi çıkarıp baska porta taktım, bunu kurulum esnasında dahi yaptım ama hiçbir sonuç alamadım.
Disklerimde bir arıza mı var diye disk yönetiminden baktıgımda sağ tık yapsam dahi birimi sil, küçült gibi seçeneklerin aktif olmadığını fark ettim.

Sabahtan beri uğraşıyorum hiçbir cozum bulamadım. Anlayan bilen biri varsa yardım ederse su bayram günü cok büyük sevaba girer :(

Dosya Ekleri

• technopat1.png
    technopat1.png
    71,8 KB · Görüntüleme: 74
  • technopat2.png
    technopat2.png
    72,9 KB · Görüntüleme: 61
  • 1618435215171.png
    1618435215171.png
    332,1 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat veya diğer kanallarda var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı