slmgr /upk Hocam temizliyor ama artıkları yinede kalıyor diye biliyorum temiz bir format şart benceRehber: KMSpico aktivasyonu nasıl kaldırılır?
Merhaba, yakın zamanda bir kişi yardım istedi. "KMSpico zararlısı bulaştı. Yardım eder misin?" diye. Ve sorunu çözdük gibi. Bugün KMSpico zararlısını temizleyeceğiz. KMSpico nasıl anlaşılır? Arama kutucuğuna CMD yazıp yönetici olarak başlatıyoruz. Ve ardından slmgr -dlv yazıyoruz. En altta KMS...www.technopat.net
Bir fikrim yok ben de kms-vl-all kullanmıştım(aptallık) bu şekilde sildim. Şu an ürün anahtarı yok gözüküyor. Bunu yapıp öyle format atması daha iyi bence çünkü ben kms-vl-all kullanırken sadece 2 kez yeniledim, bilgisayarıma bu süreçte 8 9 kere format attım, en son bu şekilde kaldırdım.Hocam temizliyor ama artıkları yinede kalıyor diye biliyorum temiz bir format şart bence
CMD'yi yönetici olarak açın.
CMD'ye aşağıdaki komutu yazın;
slmgr /upk
İşe yaramazsa rehberi uygulayın;
Rehber: KMSpico aktivasyonu nasıl kaldırılır?
Merhaba, yakın zamanda bir kişi yardım istedi. "KMSpico zararlısı bulaştı. Yardım eder misin?" diye. Ve sorunu çözdük gibi. Bugün KMSpico zararlısını temizleyeceğiz. KMSpico nasıl anlaşılır? Arama kutucuğuna CMD yazıp yönetici olarak başlatıyoruz. Ve ardından slmgr -dlv yazıyoruz. En altta KMS...www.technopat.net
Hocam 'ürün anahtarı başarıyla kaldırıldı dedi' tamamen kalkmış mıdır artık.
cmd'yi yönetici olarak çalıştır ve slmgr -dlv yaz.Hocam 'ürün anahtarı başarıyla kaldırıldı dedi' tamamen kalkmış mıdır artık
ürün anahtarı bulunmadı dedicmd'yi yönetici olarak çalıştır ve slmgr -dlv yaz.
format atmam mecbur mu o kadar bilgiler varRehberi'de uygulayın ardından temiz format çekin tamamdır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.