Windows 8.1 Lite veya performans sürümü önerisi

TheHub

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
• Laptop: Hp Victus 16-S0024NT • İşlemci: AMD Ryzen 5 7640HS • Ekran kartı: Laptop Rtx 4060 • RAM: (2x8) 16 GB 5600 Mhz Ddr 5 • SSD: Samsung PM9A1 MZVL2512HCJQ PCI-Express 4.0 512 GB M.2 SSD
• Windows 10 Pro
•Mause: Bloddy A90
•Kulaklık: Gamepower Medusa Rainbow
Meslek
Öğrenci
Merhabalar ben Windows 8.1 kurmak istiyorum. Ama mesela NFS most wandet 2005, Valorant'ta hata aldım. Ve bıktım en sevdiğim Windows ama hatalardan kullanımıyorum. Ve ben o yüzden Lite performans sürümü kurmak istiyorum. Ne olursa olsun ama 8.1 oldun. Hani mesela saçma sapanlar var onlar gibi olmasın, her şeyin şeklini değiştirmiş RAM kullanımı 100 MB imkan yok. Siz baan RAM kullanımı az 500 600 olsun. İyi olur, daha az da olur. Sistemim.

Intel Pentium B960 2.20 GHz.
4 GB RAM.
NVIDIA GeForce 610 m

Bir şey bulun lütfen önerin sadece performans istiyorum. Tabii dersler başlicak. Zoom falan indireceğim, onlar içinde mükemmel olsun, ama önceliğim performans lütfen bana güvenli değil falan demeyin sadece önerin.

Oynadığım oyunlar Online FPS oyunları Minecraft, araba oyunları falan CraftRise, Valorant, NFS, CoD, onlar gibi oyunlar euro Truck, CS falan.

NTLite ile kendiniz modifiye edebilirsiniz, modifiyeli Windows sürümleri güvenlik açısından çok riskli.

Grafiksel arayüzü var, oldukça kolay yapımı.

Hiç uğraşmak istemiyorsanız Microsoft'un sunduğu Windows Embedded 8.1 Industry Pro sürüme bakabilirsin.

@TheHub Defalarca kez yaptım, sıkıntı çıkmadı.

Hiç uğraşmak istemiyorsanız Microsoft'un sunduğu Windows Embedded 8.1 Industry Pro sürüme bakabilirsin.

Microsoft'un sunduğunu indirdim indirmez olaydım hiçbir şey indiremedim.

@TheHub Defalarca kez yaptım, sıkıntı çıkmadı.
Baktım da ben hiç bulaş mıyım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu ISO'yu kullanıyorum, memnunum. Herhangi bir sorununu görmedim.

Bu ISO'yu kullanıyorum, memnunum. Herhangi bir sorununu görmedim.
şey ceza yersin başka forumu verme .

@TheHub

1627904988010.png

Saf haliyle gayet stabil ve performanslı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı