Closery
Megapat
Daha fazla
- Meslek
- Front-end Developer
Merhabalar forumda yeniyim bu konuyu Microsoft 'un sitesinde de paylaştım şimdi aynısını buraya yazıyorum.
Merhaba son bir kaç gündür bu sorunu sık sık görüyorum. Genelde bilgisayar açıkken bir anda ses takılıyor ve bilgisayar bu mavi ekran hatasını veriyor.
MULTIPLE_IRP_COMPLETE_REQUETS (Yanlış yada eksik olabilir. Aklımda kalanı yazdım)
Sorunu birazcık internette araştırmama rağmen çözümünü bulamadım.
Yukarıda verdiğim hata bu olayı en yaşadığımda yazan hata bundan önce daha farklı bir hata da almış olabilirim.
Minidump klasörünün içerisindekileri aşağıda paylaşıyorum belki bir işe yarar.
Minidump_Klasoru (Dropbox)
Gerekliyse bilgisayar hakkında bazı bilgiler.
Bilgisayarım ASUS, Nvdia GT 750M ekran kartı kullanıyorum.
Bilgisayarı ilk aldığımda içinde yüklü olan işletim sistemini kullanıyorum. (İlk geldiğinde Windows 8 Single Language 'di sonra kendi mağazasından Windows 8.1 Single Language 'e güncelledim.)
Kısaca Windows 8.1 Single Language 64 bit İşletim Sistemi Kullanıyorum.
Merhaba son bir kaç gündür bu sorunu sık sık görüyorum. Genelde bilgisayar açıkken bir anda ses takılıyor ve bilgisayar bu mavi ekran hatasını veriyor.
MULTIPLE_IRP_COMPLETE_REQUETS (Yanlış yada eksik olabilir. Aklımda kalanı yazdım)
Sorunu birazcık internette araştırmama rağmen çözümünü bulamadım.
Yukarıda verdiğim hata bu olayı en yaşadığımda yazan hata bundan önce daha farklı bir hata da almış olabilirim.
Minidump klasörünün içerisindekileri aşağıda paylaşıyorum belki bir işe yarar.
Minidump_Klasoru (Dropbox)
Gerekliyse bilgisayar hakkında bazı bilgiler.
Bilgisayarım ASUS, Nvdia GT 750M ekran kartı kullanıyorum.
Bilgisayarı ilk aldığımda içinde yüklü olan işletim sistemini kullanıyorum. (İlk geldiğinde Windows 8 Single Language 'di sonra kendi mağazasından Windows 8.1 Single Language 'e güncelledim.)
Kısaca Windows 8.1 Single Language 64 bit İşletim Sistemi Kullanıyorum.