Windows 8.1 mi 7 mi?

361743

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, şu konuda kararsız kaldım. Windows 7 mi 8.1 mi? Ben bilgisayarı video çekmede Roblox oynama ve canlı dersler başka bir şeyde kullanmam. Sizce siz hangisini önerirsiniz?
Güvenlik güncelleştirmeleri benim için önemli değildir. Update yapmasın 7 destek bittiği için 8.1 türü şey yazmayınız, desteğin benim için bir önemi yok! :D.
10GB RAM.
240GB SSD.
i5 2430M.
2.40GHz.
Dell N4050.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, şu konuda kararsız kaldım. Windows 7 mi 8.1 mi? Ben bilgisayarı video çekmede Roblox oynama ve canlı dersler başka bir şeyde kullanmam. Sizce siz hangisini önerirsiniz?
Güvenlik güncelleştirmeleri benim için önemli değildir. Update yapmasın 7 destek bittiği için 8.1 türü şey yazmayınız, desteğin benim için bir önemi yok! :D.
10GB RAM.
240GB SSD.
i5 2430M.
2.40GHz.
Dell N4050.
10

10GB RAM.
240GB SSD.
i5 2430M.
2.40GHz.
Dell N4050.
Windows 10 da kullanabilirsiniz aslında o sistemde hem SSD de var ama bu ikisinin arasından Windows 8.1 bence.

Senin yerinde olsam daha iyi performans için 7 kullanırım. Bu fikrime karşı çıkılabilir. Bildiğin gibi sistemde RAM yiyor. Windows 7'de sadece görev yöneticisi açıkken RAM'i %15'ten başlatıyorsa misal Windows 10'da %25-30 olabilir.

10GB RAM.
240GB SSD.
i5 2430M.
2.40GHz.
Dell n4050.

Windows 8.1 kur çünkü Windows 7'nin desteği bitti bak güvenliklen bir ilgisi yok bu konunun Microsoft desteği çekti yakında hiçbir uygulama yüklenmeyecek. Chrom u bile yükleyemeyeceksin çok yakında zaten bazı uygulamalar yavaş yavaş desteği kesiyor. Windows 7'nin sonu Windows XP gibi olacak hiçbir şey yüklenmeyecek bu yüzden Windows 8.1.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı