Windows 8.1 mi 7 mi?

Şöyle 10 vardı bilgisayarcı kurmuştu hiç kasmıyordu ben kendim kaşındım :D 8e geçtim ama bir 7 bir 8 7, 8.. Artık 10U kurmaya çalıştığımda formatta cihazlar hazırlanıyor kısmında hata verip kapanıyor ama yükseltme oluyor denedim 8'den yükseltme ama kasma vardı SSD ile ben onu anlamadım? Orijinal Windows'u indirmiştim. Ve 10'dan geçmenin sebebi 8E bilgisayarcının kurduğu windowsarızalıydı Update yapamıyordu vb.

Windows 10 kaldırmak için yeterli bir sistem. Deneme/Yanılma yolu ile 8.1 sürücülerini kurmaya çalışıp deneyin isterseniz. Büyük bir olasılıkla çalışabilir.

Çalışıyor ama tek bir sıkıntısı var bilgisayarcı kuruyor kasmıyor ben kurunca kasıyor? Şöyle kuruyorum derken yükseltiyorum çünkü format artık olmuyor 10 için bende cihazlar hazırlanıyorda bir hata veriyor.

Çalışıyor ama tek bir sıkıntısı var bilgisayarcı kuruyor kasmıyor ben kurunca kasıyor? Şöyle kuruyorum derken yükseltiyorum çünkü format artık olmuyor 10 için bende cihazlar hazırlanıyorda bir hata veriyor.
Var olan sürücülerin üzerine sürücü kurmaya çalışırsanız tökezlersiniz öyle. Temiz kurulum yapmak en iyisidir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı