Windows 8.1 mi yoksa Windows 8 mi?

moriste

Hectopat
Daha fazla  
Windows 8.1 mi yoksa Windows 8 mi?

H81H3-M4.
Intel G1820
2+2 GB 1333 MHz RAM
AMD Radeon 6570 HD

Son düzenleyen: Moderatör:
7'nin fişi çekileli çok oluyor.

Windows 10 1511-1709.
Windows 10 LTSC.
Windows 8.1 Pro.
7'nin fişi çekileli çok oluyor ay hemen Windows 10'a geç ay. Hiç düşünüyor mu Windows 10 için bu adamın sürücüsü var mı diye? Hiç düşünüyor mu Windows 8.1 ile Windows 7'nin DirectX sürümünün aynı olduğunu? Hiç düşünüyor mu Windows 8.1 için çoğu üreticinin sürücü desteğini çektiğini? Bilmezler anca yorum yaparlar. Analarının karnından yorum yapmak için doğmuşlar. Windows 7'den destek çekildi de büyük bir açık bulunup düzeltilmedi de benim mi haberim yok? AMD, boşuna Windows 8.1 için değil de Windows 7 için sürücü çıkartıyor o zaman.

7'nin fişi çekileli çok oluyor ay hemen Windows 10'a geç ay. Hiç düşünüyor mu Windows 10 için bu adamın sürücüsü var mı diye? Hiç düşünüyor mu Windows 8.1 ile Windows 7'nin DirectX sürümünün aynı olduğunu? Hiç düşünüyor mu Windows 8.1 için çoğu üreticinin sürücü desteğini çektiğini? Bilmezler anca yorum yaparlar. Analarının karnından yorum yapmak için doğmuşlar. Windows 7'den destek çekildi de büyük bir açık bulunup düzeltilmedi de benim mi haberim yok? AMD, boşuna Windows 8.1 için değil de Windows 7 için sürücü çıkartıyor o zaman.
benim pc windows 8 olarak gelmisti sence windows 8 mi kurmalimiyim pc 8 olara geldi

Atmak istediğim mesajı attınız, daha Windows 7 ölmedi zaten Windows 7 kurduktan sonra Windows Update'i kapatıyorduk ki zaten ne değişti desteği bitince?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı