2024 yılında Windows 8.1 nasıl indirilir? Windows 10'dan geçeceğim ve herhangi bir sorun yaşar mıyım, oyun vb?
Sorun yaşarsın dediğin gibi, çoğu programın desteği kesildi. İsterseniz bir Linux dağıtımı indirebilirsiniz.
Windows 8.1 ISO buradan indirebilirsiniz, güncellemeleri yapınca Steam falan uyarı vermesine rağmen çalışıyordu en son ama ayarlar falan tam ekran garibine gidebilir. USB ile yap düşürme işlemini yoksa patlarsın.
USB ile yapmazsam ne olurki elimdeki USB'yi bilgisayarım okumuyor muhtemelen bir sorun var.
Linux fena sayılmaz ama Windows kadar da iyi sayılmaz. Windows 10 LTSC 2021'i denediniz mi?Hocam oyun performansı için bir işletim sistemi arıyorum Linux'u hiç denemedim.
HDD kullaniyorsan sistem 6 7 saat donabilir, HDD çöp bile olabilir. Ve oyun performansı için Windows'un LTSC sürümlerine baksanız daha iyi olacak, hem daha uzun ömürlüler hem de daha hızlılar.
Linux fena sayılmaz ama Windows kadar da iyi sayılmaz. Windows 11 LTSC 2021'i denediniz mi?
Linux fena sayılmaz ama Windows kadar da iyi sayılmaz. Windows 10 LTSC 2021'i denediniz mi?
LTSC nedir hocam tam olarak veya bildiğiniz bir tanesi varsa link paylaşabilir misiniz ayrıca bilgisayarımda SSD var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.