Çözüldü Windows 8.1 Preview Wi-Fi Bağlantı Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Can Kural

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Ankara - Yenimahalle
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar Dizüstü bilgisayarımın Wi-Fi 'nda kaynaklanan bir sorun beni önceden çok rahatsız etmese de şimdi çileden çıkardı.
Sorun şu şekilde; Kablosuz bağlantı çok iyi çalışıyor fakat bilgisayarın şarjı bitip kapandığında yada kendini beklemeye vaya uyku moduna vs. alıp yeniden açıldığında kablosuz bağlantı bağlanmış bir şekilde görünüyor fakat İnternet ya da İnternet gerektiren uygulamalar açılmıyor.

"Güç bölümünde olan tikleri kaldırın" derken nereyi kastettiniz anlayamadım. Aygıta sağ tık > özellikler yaparak pencereyi açtım ama ne bir tik ne de bir güç sekmesi göremedim.

Preview sürümü kullanımı artık bitti RTM sürüme geçin. Preview hatalarla dolu ve sizler için çıkartılmıyor onlar :)

- - - Güncellendi - - -

"Güç bölümünde olan tikleri kaldırın" derken nereyi kastettiniz anlayamadım. Aygıta sağ tık > özellikler yaparak pencereyi açtım ama ne bir tik ne de bir güç sekmesi göremedim.
Aygıt yöneticisinden girdiğine emin misin? :) Ağ bağdaştırıcılar içinde bulunan ve özelliklere tıklayıp güç bölümünden kapatmak gerekli.

Bu sürümde ilk rastladığım hata bu değil. En iyisi Windows 8.1 RTM 'ye geçmek. :)
Birde "sizler için çıkartılmıyor onlar" dediğinizde kafamda bir kaç soru işareti oluştu. MS'un bunu çıkarmasındaki amaç ne yani hedef kitle. :)

Preview Türkçe anlamı önizlemedir yani kullanıcılara Sadece kullanımı ve özelliklerini göstermek tanıtmak amaçlı sürülen free bir sürümdür. Diğer bir tarafı geliştiriciler içindir ve bu yüzden sizin için değil dedim :) Devamlı kullanılsın diye yapılmadı Son süürm çıkna kadar kullanılsın ve tanıtılsın gelişsin diye yayına çıkmıştır ve Bu gidişle de diğer çıkacak sürümlerde de aynı yöntem ile çıkmaya devam edecektir.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı