Windows 8.1 pro KYK wifi bağlantı sorunu

umutt

Hectopat
Windows 8.1 pro yu yükledim laptopa, normal modemlerde hiçbir sıkıntı yok fakat KYK yurdunun netine baglanmaya calistigmda baglanti sınırlı gözüküyor ve internete giremiyorum. Bu isletim sistemini yüklemeden önce hiçbir sıkıntı yoktu ve tahminimce KYK sunuculari henuz bunun icin guncel degil. Format atmak istemiyorum. Baya beğendim zira.

Ağ kartın nedir ve güvenlik programı kurdun mu bilgisayara ?

Aynı sorun bende de var. Windows'un güvenlik programı var sadece dns ayarlarımda da herhangi bir değişiklik yapmadım. Belki olur umuduyla Microsoft Windows 7 için Intel Kablosuz Sürücüleri, Intel PROSet ve Intel My WiFi'yı indirdim ama herhangi bir değişiklik yok. Telefonumdan açtığım kablosuz ağa bağlanırken bile sorun yaşamıyorum KYKWIFI deyince bilgisayarın bağlanmayası geliyor. Önerebileceğiniz herhangi bir şey var mı?

Ağ KartıTümleşik 10/100 BASE-T Ethernet LAN
Kablosuz Bağlantı802.11b/g/n; Bluetooth
[TBODY] [/TBODY]

Bugün farkettim ki bu sorun kykwifi ile ilgili değil. Asıl sorun windows 8.1'in ortak ağlara bağlanamaması. Okulumdaki ortak ağa bağlanmaya çalışırken aynı sorunla karşılaştım, çözüm bulamazsam mecburen windows 7'ye geri döneceğim her ne kadar istemesemde :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun nedir bilmiyorum ama Win 8.1 Pro işletim sisteminde şu an KYKWIFI'dan yazıyorum bu cevabı. DNS ayarlarını sıfırlayıp deneyin. Portal sitesine girip kullanıcı girişi yapın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı