Windows 8.1 Pro USB 2.0 Yavaş Çalışıyor

Cihazın garantisi henüz bitmedi fakat cihazı ilk aldığımda usbler zaten çalışmamıştı. En az 9-10 kere servise gitti, sonra anakartı değiştirdiler ve sorun çözüldü fakat şimdiki sorun nedir, yani teknik olarak ismi nedir sorunun? Anakartta mı sıkıntı var yoksa usb yerlerinde mi?

- - - Güncellendi - - -

Bilgisayarın dxdiagdan ekran görüntüsü çektiğim özellikleri;




- - - Güncellendi - - -

Bilgisayarın cpu-z programı ile çektiğim anakart modeli;




- - - Güncellendi - - -

Bilgisayarın ekran görüntüsünü çektiğim msinfo32 ve biosu;




- - - Güncellendi - - -

Bios güncel mi veya anakart sürücüsü eğer güncel değilse güncel linki atar mısınız?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
USB sorunlarının iki nedeni olabilir: eğer anakarttan bir kablo ile USB portları ayrılıyorsa, portlarda bir sorun vardır. Şayet ki USB portları doğrudan anakartın üstünde ise -ki genelde böyledir- bu durumda anakartın değişmesi gerekir.
 
Pc'yi servise bırakacağım da şimdi. Fakat ben pc'yi Windows 7'den Windows 8'e çevirdiğim için yazılım kaynaklı olabilir mi? Yani usb driveri desteklemiyor olabilir mi?
 
Pek sanmıyorum açıkçası. İstersen servise vermeden önce tam modelini bir yaz, USB 3.0 için Firmware güncellemesi var mı bir bakalım. Hoş 2.0 da bozuk ise kesinlikle servise ver derim. 3.0 için FW güncellemesi var. 2.0 için yok.
 
Bilgisayarı servise verdim. Verdiğim servis arıza tespiti yapamamış merkez servise göndermişler. Sorunu muhtemelen bulamayacaklar. Ne gibi çözümler var usb'yi hızlandırmak için.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı