Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cihazın garantisi henüz bitmedi fakat cihazı ilk aldığımda usbler zaten çalışmamıştı. En az 9-10 kere servise gitti, sonra anakartı değiştirdiler ve sorun çözüldü fakat şimdiki sorun nedir, yani teknik olarak ismi nedir sorunun? Anakartta mı sıkıntı var yoksa usb yerlerinde mi?
USB sorunlarının iki nedeni olabilir: eğer anakarttan bir kablo ile USB portları ayrılıyorsa, portlarda bir sorun vardır. Şayet ki USB portları doğrudan anakartın üstünde ise -ki genelde böyledir- bu durumda anakartın değişmesi gerekir.
Pc'yi servise bırakacağım da şimdi. Fakat ben pc'yi Windows 7'den Windows 8'e çevirdiğim için yazılım kaynaklı olabilir mi? Yani usb driveri desteklemiyor olabilir mi?
Pek sanmıyorum açıkçası. İstersen servise vermeden önce tam modelini bir yaz, USB 3.0 için Firmware güncellemesi var mı bir bakalım. Hoş 2.0 da bozuk ise kesinlikle servise ver derim. 3.0 için FW güncellemesi var. 2.0 için yok.
Bilgisayarı servise verdim. Verdiğim servis arıza tespiti yapamamış merkez servise göndermişler. Sorunu muhtemelen bulamayacaklar. Ne gibi çözümler var usb'yi hızlandırmak için.