Windows hesabınızla etkinleştirirseniz key hesabınızla entegre oluyor.Hocam 8.1'i silmiştim bile ben. Eski diske Windows 10 1607 kurmuştum en son. Ama 3 TL güzel fiyat. İhtiyacı olan şimdiden alsın bence. Fakat formattan sonra patlayabilir![]()
Windows hesabınızla etkinleştirirseniz key hesabınızla entegre oluyor.Hocam 8.1'i silmiştim bile ben. Eski diske Windows 10 1607 kurmuştum en son. Ama 3 TL güzel fiyat. İhtiyacı olan şimdiden alsın bence. Fakat formattan sonra patlayabilir![]()
Girmek zorunda değilsiniz.T.C. kimlik istiyor kayıt olurken güvenemedim.
Güzel indirim. Windows 8.1 kullanıyorsanız alın bence.
Dijital İndirilebilir Lisans Ürünleri ve Fiyatları - Lazımbana
Dijital İndirilebilir Lisans ürünleri en ucuz fiyatlarla Lazimbana.com'da, Dijital İndirilebilir Lisans ürünlerinin kampanyalarını görmek satın almak için hemen tıklayın!www.lazimbana.com
Sanırsam 8.1'de bu şey söz konusu değil. Benim key entegre olmamıştı Microsoft hesabıma. Formattan sonra uçup gitmiştiWindows hesabınızla etkinleştirirseniz key hesabınızla entegre oluyor.
Girmek zorunda değilsiniz.
Sanırsam 8.1'de bu şey söz konusu değil. Benim key entegre olmamıştı Microsoft hesabıma. Formattan sonra uçup gitmiştiWindows 10 ve 11'de var bu dediğiniz olay kesin olarak.
Sanırsam 8.1'de bu şey söz konusu değil. Benim key entegre olmamıştı Microsoft hesabıma. Formattan sonra uçup gitmiştiWindows 10 ve 11'de var bu dediğiniz olay kesin olarak.
Ben format atıktan sonra tekrar etkinleştirebilmiştim.Sanırsam 8.1'de bu şey söz konusu değil. Benim key entegre olmamıştı Microsoft hesabıma. Formattan sonra uçup gitmiştiWindows 10 ve 11'de var bu dediğiniz olay kesin olarak.
"Retail" adı altında aldım, fakat sanırım aynı keyi başkasına da sattılar ve o da diğer taraftan etkinleştirdiği için aynı anda ben kullanamadım. Fakat sonuçta 3 TL oldukça uygun bir ücret. Tek seferlik bile olsa alınabilir bence.Key tek seferlik mi?
"Retail" adı altında aldım, fakat sanırım aynı keyi başkasına da sattılar ve o da diğer taraftan etkinleştirdiği için aynı anda ben kullanamadım. Fakat sonuçta 3 TL oldukça uygun bir ücret. Tek seferlik bile olsa alınabilir bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.