Lisanssız alıp geçiş yaparsan zaten lisanslı Windows 10 kullanmış oluyorsun, boşuna para vermene gerek yok bence, fiyatlar hiç iç açıcı değil sonuçta.Yine de sen bilirsin.
Bilmiyordum, kusura bakmayın. Düzelttim. Yanlış bilgilendirmeden yasaklama yemeyeyim.Lisanssız alıp geçiş yaparsa Lisanssız Windows 10'a sahip oluyor. Lütfen akılları karıştırmayalım.![]()
Öyle bir niyetim yok, Microsoft Avustralya'da geliştirici olarak çalışan kuzenim bana Windows 8.1 Pro key sözü verip göndermediği için 1 lira bile vermem.Windows 8.1 lisansı alıp geçebilirsin. Uygun fiyata lisans alabilirsin.
[Alındı] G2A'dan 65 TL'ye Windows 8.1 Pro Key | Technopat Sosyal
Bunu yaparken bilgisayarın internete bağlımıydı? Yani Windows 8.1 kurarken internet bağlımıydı?Windows 8.1'i kurduktan sonra kritik güncelleştirmeleri yüklüyoruz diye bir ekran gelecek. O ekran bittiğinde sistem kendini yeniden başlatacak ve başlattığında "Başlayabilirsiniz" yazan bölümden sonra "Windows 10'u Ücretsiz Alın" adında bir pencere çıkacak masaüstü gelmeden önce. Orada "Yükselt" seçeneğini seçip hiç güncellemelerle uğraşmayıp her şeyi onun halletmesini sağlayabilirsin. Ben de böyle oldu ve tek yaptığım beklemekti. Hiç uğraşmadım.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.