Windows 8.1 Satın Alınırsa Windows 10' Geçilir mi?

HypNooS

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben yakın zamanda Windows 8.1 lisans alıp Windows 8.1 kuracağım. Peki aldıktan sonra Windows 10 geçebilir miyim?

Geçebilirsin. Güncellemeleri çektikten sonra Windows 10 için yükseltme seçeneği çıkacaktır.

Lisanssız alıp geçiş yaparsan zaten lisanslı Windows 10 kullanmış oluyorsun, boşuna para vermene gerek yok bence, fiyatlar hiç iç açıcı değil sonuçta. :) Yine de sen bilirsin.

Lisanssız alıp geçiş yaparsa Lisanssız Windows 10'a sahip oluyor. Lütfen akılları karıştırmayalım :)

Windows 8.1'i kurduktan sonra kritik güncelleştirmeleri yüklüyoruz diye bir ekran gelecek. O ekran bittiğinde sistem kendini yeniden başlatacak ve başlattığında "Başlayabilirsiniz" yazan bölümden sonra "Windows 10'u Ücretsiz Alın" adında bir pencere çıkacak masaüstü gelmeden önce. Orada "Yükselt" seçeneğini seçip hiç güncellemelerle uğraşmayıp her şeyi onun halletmesini sağlayabilirsin. Ben de böyle oldu ve tek yaptığım beklemekti. Hiç uğraşmadım. :)

Windows 8.1'i kurduktan sonra kritik güncelleştirmeleri yüklüyoruz diye bir ekran gelecek. O ekran bittiğinde sistem kendini yeniden başlatacak ve başlattığında "Başlayabilirsiniz" yazan bölümden sonra "Windows 10'u Ücretsiz Alın" adında bir pencere çıkacak masaüstü gelmeden önce. Orada "Yükselt" seçeneğini seçip hiç güncellemelerle uğraşmayıp her şeyi onun halletmesini sağlayabilirsin. Ben de böyle oldu ve tek yaptığım beklemekti. Hiç uğraşmadım. :)
Bunu yaparken bilgisayarın internete bağlımıydı? Yani Windows 8.1 kurarken internet bağlımıydı?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı