Windows 8.1 SL Keyi ile Pro Sistemi Etkinleştirme

mertturken

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, size bir sorum olacaktı. Ben dolar düşünce bir bilgisayar almayı planladım. Bu toplama bilgisayarı alırkenki en büyük korkum acaba işletim sistemini nasıl ayarlayabilirim? Vatan bilgisayarın sitesine girdiğimde yaklaşık bir işletim sistemi 400-500 TL arası ve ben bu parayı veremem. Benim sorum şuanki leptopumda kullandığım Windows 8.1 Single Language işletim sistemimim Ürün Koduyla Forumdaki Recep abinin attığı Windows 8.1 RTM dosyasını indirerek başarılı bir kurulum yapabilir miyim? Şimdiden Teşekkürler.
ScreenHunter_51 Jul. 26 22.33.jpg

Cevaplayabilecek arkadaş yok galiba.

Ürün kimliği ile herhangi bir işlem yapılamaz. O sadece bilgilendirme amaçlıdır. Ayrıca lisansın OEM -büyük ihtimalle öyledir, eğer öyleyse gizlediğin ürün kimliği kısmında OEM yazar- olduğu için farklı bir bilgisayarda Windows'u kullanamazsın. Ucuza Windows istiyorsan seni şu konuya alalım;

[Alındı] G2A'dan 65 TL'ye Windows 8.1 Pro Key | Technopat Sosyal

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı