Çözüldü Windows 8.1 sürekli donuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

B777300ER

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,

Gerçekten bu sorundan gına geldi. Windows'u 20-25'inci kuruşum hepsinde aynı sorun: Windows donuyor ve bilgisayarı kapatmak zorunda kalıyorum. Recep Baltaş'ın paylaştığı Windows 8.1 RTM'yi indirdim keyimi girdim (OEM) bilgisayar daha açılmadan donuyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

BİOS'a gir bilgisayar sıcaklığına bakar mısın ? Bilgisayar donuyor derken fare dahi oynamıyor mu ?

Sistem özelliklerini yapın. Virüs taraması yapın. Windows ve sürücü güncellemelerini yapın.

BİOS'a gir bilgisayar sıcaklığına bakar mısın ? Bilgisayar donuyor derken fare dahi oynamıyor mu ?

Sıcaklıkta sorun yok. İşlemci overclocksuz ve sıvı soğutucu var.
Evet, fare klavye vs. hepsi donuyor.

Sistem özelliklerini yapın. Virüs taraması yapın. Windows ve sürücü güncellemelerini yapın.

Daha yeni yükledim Windows'u. Zaten donmalar PC'yi kapatırken, yeniden başlatırken ve açarken meydana geliyor. Malum güncelleme yaparken ve sürücü yüklerken yeniden başlatma gerekiyor. Yeniden başlatma sırasında da PC donuyor ve güncelleme bir işe yaramıyor.

Başlangıçta açılan uygulamaları düzenle. Program ekle kaldırdan bilmediklerini, üreticilerinden yabancı gelenleri ve kullanmadıklarını sil. Ccleaner ile temizlik yap.

Windows'u kurarken diski tamamen sıfırlayın. Temiz bir Flash Bellek alıp ona ISO dosyasını yazdırın. Ayrıca sürücüleri kurduktan sonra bu sorun oluşuyorsa yanlış bir sürücü kuruyor olabilirsiniz. Bunların hiçbiri işe yaramazsa sorunlu bir donanım var demektir.

Arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkürler soruma çözüm buldum. USB'de Recep Baltaş'ın paylaştığı eski bir sürüm vardı. Dün en son paylaştığı Windows 8.1 RTM'yi indirdim ve bu sabah temiz kurulum yaptım ve her şey normal gözüküyor şuana kadar hiç donma yaşamadım.

Teşekkürler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı