Windows 8.1 Update sonrası kasma

Evet tahmin ettiğim üzere RAM'iniz çok yüksek yükte çalışıyor. Arka planda çalışan ne kadar gereksiz uygulama varsa görev yöneticisinden kaldırın. İşlemciniz gayet iyi ve kararlı görünüyor. İşletim sisteminizi 32bit kullanırsanız performansı fark ederseniz. 4GB'ın 3.1 GB'ı %100 yükte çalışıyor sol tarafta bellek sekmesine bakarsanız görürsünüz. Açıkcası ben 8GB Altı bellekli sistemler için 64Bit önermiyorum.

@Alperen Ceylan
Microsoft 2GB ve üstü cihazlarda 64-bit işletim sistemi önerirken senin 4GB olan sistemde 32-bit önerme mantığın nedir?
Ram kullanımı arka planda ve masaüstünde çalışan programlar yüzünden o değerlerde. Google Chrome yüksek RAM kullanan bir program olduğu için RAM kullanımı yüksek gözüküyor.

@Rocqer
CPU'nun ilk açılışta %100 kullanmasının sebebi Windows Defender ve Windows Update'dir.
İki aracıda kapatabilirsin ama kesinlikle önermem. Sistemin eski olduğu için uzun sürüyor olabilir.

Buyrun.

bandicam 2015-02-10 14-32-56-833.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen bana ne yapmam gerekeni söyle format mı atayım at dersen hangisini atayım? Yaklasık 2 senedir de format atılmadı ondan da olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı