Windows 8.1 x64 Format Sırasında 0xC0000005 Hatası

4 GB hafızalı bir USB Flash belleğim var, sığar mı ? Bir de bugün arkadaş sürükle bırak yöntemiyle yaptı. Flash belleği BIOS' da göremedik. BIOS ayarlarına girince ne yapmam gerekecek, bu verdiğiniz linkteki inince ?

Son düzenleyen: Moderatör:
USB belleğe Rufus ile yazın. İndikten sonra md5 değerini kontrol edin. Kullandığınız ISO bozuk olduğu için hata veriyor.

Diğer arkadaşımızın verdiği linktekini indiriyorum. O hata veren ISO bozuk muydu yani ?@omerfaruk29

Birini etiketlemek için ''@'' işareti kullanılır. Resimdeki hata ISO dosyasını bozuk olmasından kaynaklanır. USB belleğe sürükle bırak ile BIOS görmez. Rufus ile USB'ye yazdırmanız gerekir.

O DVD 'ye yazdırdığımız dosyayı USB Flash belleğe atmaya çalışmıştık, iyiki. Demek ki atmamışız çünkü o iso dosyası bozukmuş. Ömerfaruk'un dediğine göre claus senin verdiğin linki indiriyorum, 1.6 GB indir 4 Gb 'dan. Rufus ile yazdırın diyorsunuzda windows 7 USB DVD tool olmaz mı? Rufus ile yapabilir miyim bilmiyorum. İlk kez duyuyorum adını.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı