Windows 8.1 x64 Mavi Ekran

teqne

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Daha önce driver irql not less or equal adına sahip bir hata alıyordum ve ekran kartımı çıkardığım zaman bu hatayı almadığım için sorunun ekran kartında olduğunu düşünerek yeni bir ekran kartı aldım.
Şu anda farklı ekran kartına sahibim fakat değişik mavi ekranlar alıyorum. Herhangi birinin adını ezberleyemedim çünkü her seferinde farklı çıkıyor. Ayrıca bilgisayar her kapandığında saat ve tarih ayarları bozuluyor. Minidump dosyalarını okuyabilen bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim.
Minidump dosyalarım: https://www.mediafire.com/?54923buc757u4ml

Driver Identifier: www.driveridentifier.com: Drivers for System manufacturer - System Product Name (To Be Filled By O.E.M./System Version- SKU:To Be Filled By...
HDTune'a ait ss:
mmd7BGx.png

Bir tek klavye var. Nedense klavyeyi anakart üzerindeki usblerden takmayı deneyince olmuyor.
Ayrıca dediklerinizi yapıyorum, yapınca editlerim.

edit: Hepsini yaptım. Taramada herhangi bir sıkıntı çıkmadı. Bir kaç gün test edeyim, bir sıkıntı olursa yazarım. Yardımınız için sağolun.

Son düzenleme:
bende win8.1 yukledım ama cok sık athwbx.sys hatası alıyorum ne yapmalıyım yardım edermısınız.
drıverı nasıl kaldırıcam nasıl devre dışı bırakacam
yardımcı olursanız seıvınırım team vıeverlen bağlana bılırsınız ozelden yardımlarınızı bekliyorum

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı