Windows 8.1'de oyunlarda düşük performans

f0rd

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Arkadaşlar, benim bilgisayarım 64 Bit Windows 7 idi. Șimdi 64 Bit Windows 8.1 yaptım. Oyunlarda kasma oluyor. Windows 7'de iken hiç kasma olmuyordu. Ekran kartı driver yüklü değil. Ondan mı oluyordur sizce? Ya da tekrar Windows 7 mi kurmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, benim bilgisayarım 64 Bit Windows 7 idi. Șimdi 64 Bit Windows 8.1 yaptım. Oyunlarda kasma oluyor. Windows 7'de iken hiç kasma olmuyordu. Ekran kartı driver yüklü değil. Ondan mı oluyordur sizce? Ya da tekrar Windows 7 mi kurmalıyım?

Ekran kartı modeliniz nedir?

Sistemim
3 GB RAM
320GB HDD.
512 MB ekran kartı
Intel Core 2 Duo E7300 2.66GHz
Sisteminiz nedir?
Sistemim
3 GB RAM
320GB HDD.
512 MB ekran kartı
Intel Core 2 Duo E7300 2.66GHz
Ekran kartı modeliniz nedir?

Ekran kartı modelim AMD ATI Radeon HD 4300 4500 series.

Tüm driverları kurdum kasma düzeldi. Hepinizin cevapları için çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı