Windows 8.1'den 10'a yükseltme

PC HOCAM PC

Centipat
Daha fazla  
Herkese merhaba, ben Windows 8.1 bilgisayarımı, Windows 10'a yükseltmek istiyorum. Yükseltirken dosyalarımı kaybetmek istemediğim için bu konuyu açtım. Dosya kaybetmeden nasıl yükseltirim? Bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim.

Format atarken gelişmiş seçeneğinden diskinizi doğrudan seçerseniz dosyalarınız windows.old klasörüne taşınır.

Herkese merhaba, ben Windows 8.1 bilgisayarımı, Windows 10'a yükseltmek istiyorum. Yükseltirken dosyalarımı kaybetmek istemediğim için bu konuyu açtım. Dosya kaybetmeden nasıl yükseltirim? Bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim.

Bu linkten Windows 10 yükleme yardımcısını indirin ve çalıştırın. Seçeneklerde 'dosyaları ve ayarları koru ve yükselt' ile devam edin

windows 10 aracını indirin dosyanı koruya seçip indirebilirsin

Seçeneklerde 'dosyaları ve ayarları koru ve yükselt' ile devam edin.
1666521451331.png

Format atarken gelişmiş seçeneğinden diskinizi doğrudan seçerseniz dosyalarınız windows.old klasörüne taşınır.

Windows 10 aracını indirin dosyanı koruya seçip indirebilirsin.

Bu linkten Windows 10 yükleme yardımcısını indirin ve çalıştırın. Seçeneklerde 'dosyaları ve ayarları koru ve yükselt' ile devam edin.

Teşekkürler deneyeceğim.

Önyüklenebilir kurulumda bu yöntemi hiç kullanmadığım için bu yöntem hakkında bilgim yok. Benim dediğim yöntem bir uygulama. İndirip çalıştırıyorsunuz ve seçtiğiniz seçeneklere göre bilgisayarınıza Windows 10 indirip yükseltiyor. Bu yöntem de tam böyle çalışıyorsa tabii tercih edilebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı