Windows 8.1'den 11 geçmek

Önce win 11 sistem gereksinimleri ne bak
Sonra konu aç
İmkan veriyor musun ?
Kafan nasıl aldı da bu soruyu sordun.
niye bende ne olduğunu farkındayım bilerek soruyorum insanların yorumlarını almak istiyorum değerlendrimeleri senin gelip burda insanlara hakaret veya sövüp sinir olmandan banane başka insanlarada boş laf yetiştirme birazdan şikayet edicem ben seni o zaman görücem.

Bypass yaparak Windows 11'e geçebilir. Windows 11 HDD'yle bilene stabil çalışıyor. Konu sahibinde SSD var. Boşta RAM kullanımı 1.5 GB. Windows 11 Windows 10'a göre daha stabil 4 adet desteklemeyen sisteme kurdum hepsinde de HDD var ve hepside eski sistemler.
Özellikleri:
AMD Athlon II X2 250, ASUS M4A78-AM, 2+2 4 GB RAM DDR2 800MHz, Palit NVIDIA GT 9500 ve 1 TB WD Blue HDD.
AMD Athlon X3 450, ASUS M4A78LT-M LE 4 GB RAM DDR3 1333MHz, ASUS AMD HD 5540 ve 1 TB WD Blue HDD.
Intel E8400, Gigabyte G41M Combo, 4+4 8 GB RAM DDR3 1333MHz, Sapphire AMD R7 240 ve 1 TB WD Blue HDD.
Intel Q9650, MSI G41M-P33 Combo, 4+4 8 GB RAM DDR3 1333MHz, PowerColor AMD HD 5570 ve 1 TB WD Blue HDD.

Son düzenleme:
Geçmeni önermiyorum. Hala stabil değil 11 ve senin sisteminde de hatalar/buglat vs. olacağını düşünüyorum.

Hocam yanlış bilgide vermeyiniz. Doğrudur daha yazıcı driveri falan yoktur ama ben oyun bilgisayarımı Windows 11'e günceledim 1,5 ay kullandım hiçbir bug filan yok zaten artık sistem çıktı eğer ki bilgisayarın kaldırıyorsa bir de kullandığınız yazlımlar Windows 11 için güncellendiyse rahatlıkla günceleyebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar başlıkta yazıldığı gibi Windows 8.1'den 11'e yükseltme yapabilir miyim ne gibi hatalar alırım sistemim bayağı düşük ama olur mu bilmiyorum.

Sistem özellikleri:

RAM: 3072(3) GB RAM.

İşlemci: Intel(r) Pentium(R) Dual E2160 1.80 GHz.

Anakart: G31M-ES2l wddm 1.0 destekliyor.

Ekran kartı: Intel(r) G33/G31 Express chipset family GMA 3100.

Windows 8.1 64-bit yüklü şu an 500 GB SSD kullanıyorum.

Sistemi güncel tutun tutun derken yeteri kadar tutun Windows 11 kullanmanızı kesinlikle tavsiye etmem Windows 10 bile kurmanızı önermem RAM miktarı düşük.

Önce bir karar vermen gerek. Senin için görsellik mi önemli performans mı önemli? Mesela bir dosyaya tıkladığında şak diye açılmasını istiyorsan Windows 11 şu sistemle seni kanser eder. Ancak benim öyle bir takıntım yok, şöyle gözüm daha estetik bir sistem görsün, bıktım 8.1'den performans önemli değil, varsın bir program da 5 saniye geç açılsın diyorsan elbette geçebilirsin.

Önce bir karar vermen gerek. Senin için görsellik mi önemli performans mı önemli? Mesela bir dosyaya tıkladığında şak diye açılmasını istiyorsan Windows 11 şu sistemle seni kanser eder. Ancak benim öyle bir takıntım yok, şöyle gözüm daha estetik bir sistem görsün, bıktım 8.1'den performans önemli değil, varsın bir program da 5 saniye geç açılsın diyorsan elbette geçebilirsin.
Hocam yanlış bilgide vermeyiniz. Doğrudur daha yazıcı driveri falan yoktur ama ben oyun bilgisayarımı Windows 11'e günceledim 1,5 ay kullandım hiçbir bug filan yok zaten artık sistem çıktı eğer ki bilgisayarın kaldırıyorsa bir de kullandığınız yazlımlar Windows 11 için güncellendiyse rahatlıkla günceleyebilirsiniz.
Ben windows 11 kurdum şu nedenle kurdum çevremdeki ve bazı platformlar geç dedi ben geçmiyecektim ama denemek istedim kasarsa bug olursa direk windows 10 a dönerim

Dosya Ekleri

• IMG_20220303_180505.jpg
    IMG_20220303_180505.jpg
    65,5 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20220303_180635.jpg
    IMG_20220303_180635.jpg
    77,9 KB · Görüntüleme: 34
Ben windows 11 kurdum şu nedenle kurdum çevremdeki ve bazı platformlar geç dedi ben geçmiyecektim ama denemek istedim kasarsa bug olursa direk windows 10 a dönerim
Çevrendeki ve bazı platformlar ne? Windows 11 ile yapılabilen, Windows 8.1 ile yapılamayan nedir? Onu anlayamadım. O sistemle Windows 11'den verim alman imkansız, ha ben kasmalara razıyım diyorsan o senin bileceğin iş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı