Özellikler?
Linux'ta özelliklerin bir önemi yok denebilir.
Geçilir de Linux Mint ile kalmayın. Kendinizi az geliştirip direkt Arch kullanın. Bu arada Roblox desteğini araştırmanızı öneririm. Belki @Rona biliyordur.
Linux'ta özelliklerin bir önemi yok denebilir.
Geçilir de Linux Mint ile kalmayın. Kendinizi az geliştirip direkt Arch kullanın. Bu arada Roblox desteğini araştırmanızı öneririm. Belki @Rona biliyordur.
Windows 8.1’de kasan bir bilgisayarın çok hafif Linux’lar hariç bu durumdan kurtulacağını düşünmüyorum.Benim bilgisayarım çok kötü Windows 8.1 de çok kasıyor Linux Mint geçmeli miyim? Bilgisayarımda Roblox ve Minecraft oynuyorum bir de Discord yüklü.
Robloxun destegi yok da kendinizi gelistirip Arch kullanin demek ne alaka. Ubuntu tabanli sistemelr son kullanicilar icin en rahatlari.Linux'ta özelliklerin bir önemi yok denebilir.
XFCE kurtarir bence hocam.Windows 8.1’de kasan bir bilgisayarın çok hafif Linux’lar hariç bu durumdan kurtulacağını düşünmüyorum.
Roblox'un destegi yok da kendinizi gelistirip Arch kullanin demek ne alaka. Ubuntu tabanli sistemelr son kullanicilar icin en rahatlari.
Performans ve hızlılık olarak Arch çok daha iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.