Windows 8.1'den Linux Mint'e geçilir mi?

Arkadaşlar Linux hakkında komut ve kod bilgim sıfır tek bildiğim CMD'yi rengli yapmak onun için Mint Cinnamon sürümünümü indirmem gerek.
 
Windows 7 kurmayı 2 kez denedim ilk kurma denememde kurulum starting windowsda takılı kaldı (sistem dosyaları hatalı yüklenmiş) 2ci denememde gene hata verdi 2 kez üst komşumun format USB'sinden Win 8.1 geçtim.

Bir de ben zaten o kadar Roblox oynamıyorum nadiren giriyorum benim için Discord paint gibi resim yapabileceğim bir uygulama ve Minecraft bir de arada matematik dersi gördüğüm için Zoom lazım.
- Roblox adlı uygulama yeni çıkan Anti-Cheat/Güvenlik yazılımı yüzünden Linux üzerinde kullanılamaz durumdadır. Onun dışında yazdığınız diğer tüm uygulamaları, üzerine Flatpak gömülü olan Linux-Mint çevrimiçi uygulama indirme aracıyla kod yazmadan tek tıkla kurabilir ve sorunsuz bir biçimde kullanabilirsiniz.
1692557744368.png
 
- Roblox adlı uygulama yeni çıkan Anti-Cheat/Güvenlik yazılımı yüzünden Linux üzerinde kullanılamaz durumdadır. Onun dışında yazdığınız diğer tüm uygulamaları, üzerine flatpak gömülü olan Linux-Mint çevrimiçi uygulama indirme aracıyla kod yazmadan tek tıkla kurabilir ve sorunsuz bir biçimde kullanabilirsiniz.Eki Görüntüle 1910549

Bu hangi Linux ve bir şey daha sormak istiyorum hocam ben 3 yaşımdan beri Windows kullanıyorum Linux'a alışmam ne kadar sürer kod bilgim 0 (şu an farklı bir bilgisayardan yazıyorum)
 
Bu hangi Linux ve bir şey daha sormak istiyorum hocam ben 3 yaşımdan beri Windows kullanıyorum Linux'a alışmam ne kadar sürer kod bilgim 0 (şu an farklı bir bilgisayardan yazıyorum)
-Kendi önceliklerime göre kişiselleştirdiğim Gnome arayüzü taşıyan “Ubuntu 22.04” adlı işletim yazılımını kullanıyorum. Linux'u günlük amaçlar için kullanırken kod yazmanıza gerek yoktur, uygulama yükleme, güncelleme gibi işlemlerinizi tek tıkla yapabilirsiniz. Yukarıda belirttiğiniz yazılımların tümü Linux üzerinde çalışıyor, bu yüzden kısa sürede alışacağınıza inanıyorum.
 
-Kendi önceliklerime göre kişiselleştirdiğim GNOME arayüzü taşıyan “ubuntu 22.04” adlı işletim yazılımını kullanıyorum. Linux'u günlük amaçlar için kullanırken kod yazmanıza gerek yoktur, uygulama yükleme, güncelleme gibi işlemlerinizi tek tıkla yapabilirsiniz. Yukarıda belirttiğiniz yazılımların tümü Linux üzerinde çalışıyor, bu yüzden kısa sürede alışacağınıza inanıyorum.

Umarım en kısa sürede alışırım Linux alışınca güzel olacakmış gibi hissediyorum.
 
- Roblox adlı uygulama yeni çıkan Anti-Cheat/Güvenlik yazılımı yüzünden Linux üzerinde kullanılamaz durumdadır. Onun dışında yazdığınız diğer tüm uygulamaları, üzerine Flatpak gömülü olan Linux-Mint çevrimiçi uygulama indirme aracıyla kod yazmadan tek tıkla kurabilir ve sorunsuz bir biçimde kullanabilirsiniz.Eki Görüntüle 1910549
Hocan kullandığınız dağıtım nedir?
 
Win 8.1'den Mint'e geçmiş birisi olarak söylüyorum; kesinlikle değer. MC oynarsın Roblox bilmiyorum. Kartın NVIDIA ise oyunlarda ufak bir performans düşüşü yaşaman muhtemel.

Cork Launcher ile Roblox oynayabilirsiniz hocam YouTube'da videosu var optimizasyon sorunlarını tam olarak aşamadım yine de idare eder.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı