Windows 8.1'den Windows 10'a geçilir mi?

kullanilmiyorr

Hectopat
Laptopum 2014 senesinde alındı ve Intel Celeron N2840, 2 GB RAM ve Intel HD Graphics 4000 var. Eskiden LoL'ü 30 FPS aşağısında oynamazken şuan yükleme ekranında bile kalır hale geldim. Aklıma ilk format geldi ama bir şey soracağım, böyle bir laptopta Windows 10 mu daha çok performans verir Windows 8.1 mi? Hangisi oyun konusunda daha hızlıysa onu kullanmak istiyorum gerek açılış hızları gerek FPS olsun, hangisini önerirsiniz ve Windows 10 yüklersem sürümlerin farkı var mıdır? En fazla performansı ve açılış hızını alabileceğim Windows sürümünü kullanacağım.

HDD kullanıyorsanız W10 tavsiye etmem. Bende eski laptopuma yüklemiştim W10 bin pişman olmuştum.
HDD yok maalesef.
Windows 10'a geçmeni önermem 2 GB RAM ile çok zorlar.
Windows 8.1 kullanıyorum format atsam performans artışı olur mu?
LoL iyice değişti artık, o sistemin LoL'u kaldırabileceğini sanmıyorum. Ama Windows 10'dansa 8.1 daha iyi gidebilir o sisteme. Windows kullanmak yerine belki Linux bile daha iyi olabilir.
Biliyorum fakat benim laptopumdan daha kötü laptoplar bile daha iyi performans gösteriyor bir yerde yanlış yapıyorum sanırım ama nerede.

Laptopum 2014 senesinde alındı ve Intel Celeron N2840, 2 GB RAM ve Intel HD Graphics 4000 var. Eskiden LoL'ü 30 FPS aşağısında oynamazken şu an yükleme ekranında bile kalır hale geldim. Aklıma ilk format geldi ama bir şey soracağım, böyle bir laptopta Windows 10 mu daha çok performans verir Windows 8.1 mi? Hangisi oyun konusunda daha hızlıysa onu kullanmak istiyorum gerek açılış hızları gerek FPS olsun, hangisini önerirsiniz ve Windows 10 yüklersem sürümlerin farkı var mıdır? En fazla performansı ve açılış hızını alabileceğim Windows sürümünü kullanacağım.

LoL artık değişti bence Windows 10'a geçme Windows 8.1'de kal.

Peki önerileriniz için teşekkürler son sorum birazdan format atacağım ama şuan 64-bit kullanıyorum RAM kullanımı 32-bitte daha az diye duydum, önemli programların (Chrome, LoL gibi) desteklememesi söz konusu olur mu veya 32-bitte daha az RAM kullanımıyla daha akıcı bir performans?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı