Çözüldü Windows 8.1'den Windows 7'ye geçilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

iiArxdyy

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rtx 3050 i3-12100f 16gb ram 512 gb ssd
Merhabalar, Windows 8.1'e geçiş sonrası sistem aşırı derecede yavaşladı (Rufus'la flash belleğe yazdırmadım, Windows 8.1 ISO dosyası indirip güncelleme şeklinde kurdum)
Şimdi performans için Windows 8.1'den 7'ye geçmek istiyorum, Windows 7 performans, oyun için ideal mi, kullanışlı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem nedir?
i3 540, 2 GB RAM ve HDD ile Windows 10 20H2 kullanıyorum 8.1 ve 7'ye göre çok daha stabil ve hızlı. 32 Bit bu arada.

Sistem nedir?
i3 540, 2 GB RAM ve HDD ile Windows 10 20H2 kullanıyorum 8.1 ve 7'ye göre çok daha stabil ve hızlı. 32 Bit bu arada.

i3-3110M 2.4GHz 2, 0GB DDR3 kullanıyorum, disk hangisi onu bilmiyorum.
Sizin anlattığınıza göre Windows 7'nin anlamı kalmadı diyorsunuz, o zaman bilgisayarımı hızlandırmak için hangi işlemleri uygulayabilirim? Bir video linki, site linki vs. varsa atabilir misiniz?

i3-3110M 2.4GHz 2, 0GB DDR3 kullanıyorum, disk hangisi onu bilmiyorum.
Sizin anlattığınıza göre Windows 7'nin anlamı kalmadı diyorsunuz, o zaman bilgisayarımı hızlandırmak için hangi işlemleri uygulayabilirim? Bir video linki, site linki vs. varsa atabilir misiniz?

Windows 8.1 kurulumu için:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Rufus için:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oynadığın oyunlara da bağlı tabii ama 32 Bit desteği olamayabiliyor. 64 içinse zaten 2 GB RAM gereksinimi isteniyor.
Ben oyun oynamadığım ve daha az ram tüketmesi açısından 32 Bit kurdum. Dediğim gibi 8.1'e göre falan daha hızlı.
Muhtemelen HDD vardır sisteminde. Bütçen olursa minimum 120GB SSD almanı tavsiye ederim. Ayrıca 2 GB RAM seni zorlayacaktır RAM takviyesi yapman lazım. En azından 2+2 4 GB olsun. Bu şekilde olursa 10'a yükseltebilirsin.
Şimdi de yükseltebilirsin tabii ama en kötü 8.1'de kal. 7 yüklemenin şu zamanda bir mantığı yok.

Oynadığın oyunlara da bağlı tabii ama 32 Bit desteği olamayabiliyor. 64 içinse zaten 2 GB RAM gereksinimi isteniyor.
Ben oyun oynamadığım ve daha az RAM tüketmesi açısından 32 Bit kurdum. Dediğim gibi 8.1'e göre falan daha hızlı.
Muhtemelen HDD vardır sisteminde. Bütçen olursa minimum 120GB SSD almanı tavsiye ederim. Ayrıca 2 GB RAM seni zorlayacaktır RAM takviyesi yapman lazım. En azından 2+2 4 GB olsun. Bu şekilde olursa 10'a yükseltebilirsin.
Şimdi de yükseltebilirsin tabii ama en kötü 8.1'de kal. 7 yüklemenin şu zamanda bir mantığı yok.

Ben oyun oynuyorum fakat çok kısıtlı oyun oynayabiliyorum, bunun için 64X kurmuştum şimdi hiçbir anlamı yok, bu sistemle en fazla 4 oyun oynayabiliyorum gerisi gelmiyor. Gelen mesajlarla Windows 7 kurmaktan da vazgeçtim ayrıca Boot menüsü ve BIOS menüsü açılmıyor laptopta, tıklıyorum olmuyor.

Ben oyun oynuyorum fakat çok kısıtlı oyun oynayabiliyorum, bunun için 64X kurmuştum şimdi hiçbir anlamı yok, bu sistemle en fazla 4 oyun oynayabiliyorum gerisi gelmiyor. Gelen mesajlarla Windows 7 kurmaktan da vazgeçtim ayrıca Boot menüsü ve BIOS menüsü açılmıyor laptopta, tıklıyorum olmuyor.

Laptop marka/model nedir?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı