- Makaleler
- 25
Windows 8.1'i nereden edindiniz? Belleklerinizi test edin:
Windows 8.1'i nereden edindiniz? Belleklerinizi test edin:
Ben WIN 8.1 için kötü'nün K'sını kullanınca, Recep bey;WIN 8, 8.1'in kötü tarafı, donmalar'ı donanımsal verdiği görülür.
RAM'ları silip deneyin isterseniz.
Ben WIN 8.1 için kötü'nün K'sını kullanınca, Recep bey;
Recep hocam, Şimdiki sistemle WIN 8.1 ile herhangi bir sorun yaşamadım ve bunu'da bir çok konuda belirttim. Ancak önceki sitemle donma vs sorunları yaşadım. Biraz araştırma sonucu WIN 8 ile donanımsal donmalar'ı yaşayanları'da gördüm.
Ama arkadaşın sorunu farklı'da olabilir.
Bilgisayarımdaki sabit diski çıkarıp yeni aldığım SSD'yi taktım yaklaşık 1 ay önce. HD Tune programıyla da baktığımda bir sıkıntısı olmadığı gözülüyor. Dediğim gibi nedense sorun 8'den 8.1'e geçince başlıyor. Şu an bilgisayarımda Windows 8 yüklü ve hiç bir sorun yaşamıyorum.Windows 8.1'de donanımsal donma varsa genelde sabit disk bozuktur. Windows 7 sabit disk bozuk olunca donma yapmıyor ama 8 ve 8.1 yapıyor. Ki iyi de yapıyor. Sabit diskleri terk edip SSD'ye geçme vakti.
@Silinen üye Cihazı ASUS Türkiye servisine gönderin durumu bildirip. Ayrıca sabit diskiniz sağlam mıydı ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.