Windows 8.1'e rezerve teklifi gelmemesi

Makaleler
9
Yer
Kars/ Ordu
Daha fazla  
Meslek
İnşaat
Bana rezarve uyarısı/ teklifi gelmedi.
Geçenlerde Windows 10 kurmuştum, o nedenden dolayıdır diye Win 8.1'e keçtim, yine rezerve teklifi gelmedi.

Win 10'u kurduğumda Win 8 anahtarımla Win 10'u etkinleştirmiştim, rezerve teklifinin gelmemesiniz nedeni bu olabilir mi @Murat5038 hocam?

Win 10'u kurduğumda Win 8 anahtarımla Win 10'u etkinleştirmiştim, rezerve teklifinin gelmemesiniz nedeni bu olabilir mi @Murat5038 hocam?
Hayır lisans girmen birşey değiştirmez. Güncellemeleri yap bilgisayar kapat aç tekrar kontrol et. 8.1 veya 8.1 pro olduğuna da emin isen bekle.

Güncelleme gelsin ya da gelmesin "Güncellemeleri denetle" diyerek her daim sistemi güncel tutan birisiyim.
Onun dışında da birçok yol denedim, nafile.

Windows 8 ilk çıktığında kutulu almıştım. Win 8.1 için geçerli deniliyor, bu ilk çıkan Win 8 için geçerli değil mi anlamına geliyor?:kararsız:

Windows 8 ilk çıktığında kutulu almıştım. Win 8.1 için geçerli deniliyor, bu ilk çıkan Win 8 için geçerli değil mi anlamına geliyor?:kararsız:
Konunun en başında olan 2 linki incelersen sorunun cevabını bulabilirsin. Yine de cevabı yazayım. Win 8 olanlar ücretsiz geçiş hakkına sahip değiller. Bir üst mesajda da zaten Win 8.1 veya pro olup yükseltilebileceğini yazdım.

Konunun en başında olan 2 linki incelersen sorunun cevabını bulabilirsin. Yine de cevabı yazayım. Win 8 olanlar ücretsiz geçiş hakkına sahip değiller. Bir üst mesajda da zaten Win 8.1 veya pro olup yükseltilebileceğini yazdım.
Bazen mesajlar, konular neden tam incelenmeden yorum yazılır diye kızıyorum, ancak görünen o ki aynı duruma düşmüşüm.(n)

Aslında her ay sonu- aybaşı geldiğinde kafam allak bullak oluyor...
Malum 35- 40 adam çalıştırıyorum, her ay ortalama 80-100 bin TL ödeme yapmam gerekiyor, bazen bu parayı bulamayınca bayağı sıkıntıya giriyorum. Bu ay da o sıkıntılardan yaşıyorum, o nedenle dikkatsizliğimi mazur görün.:)

"Win 8.1 ya da Pro" demişsiniz, işte kafamı karıştıranda bu:D Bendeki Win 8 Pro anahtarı.:kararsız:

"Win 8.1 ya da Pro" demişsiniz, işte kafamı karıştıranda bu:D Bendeki Win 8 Pro anahtarı.:kararsız:
"Win 8.1 ve pro" dediğimde orada harf kısaltması var. Bazen bunları kullanırım, orada demek istediğim Win8.1'in sadesi ve pro'su anlamındadır.
Örneğin; "Galaxy S, 2, 3, mini, note'u al." demem gibi düşünebilirsin. Orada demek istediğim "Galaxy S, Galaxy S2, Galaxy S3, Galaxy Mini, Galaxy Note'u al" demiş oluyorum. Anlaşıldı umarım :)

Win 7'ye var 8'e niye yok
Win7'ye de yok Win 7 SP1 olana var. Win 8 ile Win 8.1 Sp gibi düşünebilirsin. Win 8 zaten ilk çıktığında deneme amaçlı bir sistem olduğunu söylemiştim. Yani Win 8'i Win 7'nin SP'siz hali gibi düşünün.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı