Windows 8.1'i etkinleştirmeden kullanmak sıkıntı yaşatır mı?

Hocam Windows 8.1 kullanmaya değer mi sence? Windows 10 geçmek istiyorum ama Valorant performansı çok düşüyor nasıl çözerim bilmiyorum sence ne yapayım tekrar format atıp Windows 10 mu geçeyim? (orijinal key alıp) yoksa Windows 8.1 iyi midir?

Ben Windows 10'dan Windows 8.1'e Valorant için geçmiştim ama pek performans artışı göremedim o yüzden geri Windows 10'a döndüm. SSD varsa Windows 10 daha iyi olabilir ama HDD varsa Windows 8.1 daha iyi olur. Kullandığın tarayıcı, program, oyun Windows 8.1'i destekliyorsa kalabilirsin.

Ben Windows 10'dan Windows 8.1'e Valorant için geçmiştim ama pek performans artışı göremedim o yüzden geri Windows 10'a döndüm. SSD varsa Windows 10 daha iyi olabilir ama HDD varsa Windows 8.1 daha iyi olur. Kullandığın tarayıcı, program, oyun Windows 8.1'i destekliyorsa kalabilirsin.

Hocam sistem DDR3 olduğu için pek istediğimi alamıyorum yani gene 120 130 FPS alıyorum ama mesela yetenek falan kullandıklarında 70 80 oluyor ve monitörüm 144 Hz olduğu için aşırı kasma hissediyorum.
8.1'de ise 200 FPS alıyorum Max 150'ye falan düşüyor çok efekt falan olduğunda.

i5 4570.
ASUS H81M-P Plus.
Kingston 8x2 1600MHz RAM.
256+128 GB SSD.
GTX 1050 Ti var.

Hocam sistem DDR3 olduğu için pek istediğimi alamıyorum yani gene 120 130 FPS alıyorum ama mesela yetenek falan kullandıklarında 70 80 oluyor ve monitörüm 144 Hz olduğu için aşırı kasma hissediyorum.

i5 4570.
ASUS H81M-P Plus.
Kingston 8x2 1600MHz RAM.
256+128 GB SSD.
GTX 1050 Ti var.

Ben bu sistemle Windows 10 geçerdim. Windows 8.1'de daha iyi performans alıyorsan ve memnunsan tabii ki onu kullan Windows 10 şart değil.

Güncellik açısından geçmeyi planlıyorum ama dediğim gibi nasıl bir lanet ise şu sadece Valorant'ta olan sorunu çözemedim.

Kullandığın oyun, program, tarayıcı bunlar Windows 8.1'i destekliyorsa güncellik açısından bence geçmeye gerek yok. Güncelleme almıyor ama en azından hafif ve daha fazla performans veriyormuş.

Kullandığın oyun, program, tarayıcı bunlar Windows 8.1'i destekliyorsa güncellik açısından bence geçmeye gerek yok. Güncelleme almıyor ama en azından hafif ve daha fazla performans veriyormuş.

Ortalama böyle bir performans alıyorum
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Windows 10'da ise dediğim gibi daha düşük.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı