Windows 8 64 bit DPC WATCHDOG Violation Hatası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pc'deki ile bunların arasında ne fark var ? Güncellikse Nvidia, İntel'in sitelerinde indirip denemiştim zaten. Ancak nvidia yine olmadı, ancak Casper'ın driverdan indirdigim sürüm oldu. O sürümü de sonradan eklediler, ben yükleyemeyınce teknık servise. Oradan da İstanbul subeye gitti geldi yuklenmıstı, ancak 630m değil 635m idi yüklenen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Driverleri siteye üye olduktan sonra sırayla kurun.
Intel(R) 7 Series/C216 Chipset Family PCI Express Root Port 1 - 1E10 Driver Download for 2K,XP,2K3,VISTA,WIN7,WIN8/32bits<br>XP,VISTA,WIN7,WIN8/64bits - Dell Inc. Inspiron 5521 (103C_5335KV/A12- SKU:Inspiron 5521)
Bunu indirin. Çalıştırı açın, çıkan boşluğa bu dosyayı sürükleyip bir boşluk bırakıp -overall yazıp kurun.
Drivers for Atheros AR9485WB and Windows 8
Realtek PCIe GBE Family Controller Driver Download for XP,VISTA,WIN7,WIN8/64bits -

Denetim masasından NVIDIA ile ilgili ne varsa silin. INTEL görüntü sürücünü silin.
Bununla temizlik yapın Display Driver Uninstaller (DDU) 12.9.8.3
İlk olarak bunu kurun Intel® Download Center
Sonrada bunu kurun Grafik Sürücüsü - GeForce 340.52 Driver | NVIDIA

Windows 8.1'e güncellesende iyi olur.
Teşekkür ederim Ahmet bey.

Teknopos yazılımını kaldır veya güncelini yükleyin. Bıos sürümünüzü kontrol etmedi iseniz son 3 yıl içinde edin.
Realtek, IDM ve Atheros bunları kaldırıp güncel sürümlerini yükleyin.
Malwarebyte taraması yapın ve virüsleri silin, sildikten sonra şunları aygıt yöneticisi, sistem dosyaları, ve regeditte arayın:
acdpdtwg.SYS
afo0t7w2.SYS
aeq95o9c.SYS

Bulduğunuzda silin.

Nvidia sürücün güncel değil, eğer Nvidia sitesinden sürücü güncelleyebiliyorsan DDU ile silip güncel sürümü kurun.
Malwarebyte taramasından sonra şunları da bulursanız silin;

C:\Users\muhammet\AppData\Local\Temp\fullpackage_temp1396711022\tmp\SupTab.exe
C:\ProgramData\IePluginService\PluginService.exe
C:\Program Files (x86)\AskPartnerNetwork\Toolbar\apnmcp.exe
C:\Program Files (x86)\AskPartnerNetwork\Toolbar\Updater\TBNotifier.exe
Altta olan klasör içlerini de sil:
C:\Users\muhammet\AppData\Local\Temp\
C:\windows\Temp

Bunları denetim masasından kaldır;
ArtıPos Barkod Otomasyonu 2011 sürümü

Ask Toolbar
Search And Seek 1.0

GetSystemInfo Parser 2.96 Bende aynı sorunu alıyorum, yalnız ben ekran kartımın çalışmadığımdan şüpeleniyorum. Orijinal driveri yüklerken aygıt gözükmüyor, gt 630m yerine 635'i yüklemek zorunda kalıyorum ve ekran kartının çalışmadığını düşünüyorum.
Siz de dumpları paylaşmadınız paylaşın tam inceleme yapayım.

Ufuk, İlk önce bir malwarebyte taraması yap 2 tane virüs var.
Sonra Touchpad markası Synaptics ise sürücüsünü güncelle. Aygıt yöneticisinden Tap Windows'u kaldır.

Denetim masasından şunları kaldır:
Surfing Protection
Spotflux
SpeedUpMyComputer
POSH X 1.02 (Günceli varsa yükle)
Paragon Partition Manager™ 2014 Free
Pando Media Booster
Java 7 Update 55 (Güncel olanı indir)
Logitech Gaming Software
Internet Explorer için Yandex Elements 7.2
Internet Download Manager (Yükleyeceksen günceli yükle)
Intel® Trusted Connect Service Client
Intel(R) Rapid Storage Technology
GetPrivate
G4-Protec
WinX Free FLV to MP4 Converter 5.0.6 ( Link buradan indir)
__
Realtek sürücünü güncelle, Logitech ürünlerini güncelle. Sasung sürücülerini kaldır yada güncelle.
Aygıt yöneticisindne şunu kaldır eğer bulamadı isen kalmış olabilir:
{0c0bb4a8-45a4-4685-9c1d-08d98af4b926}Gw64.sys

Ufuk, İlk önce bir malwarebyte taraması yap 2 tane virüs var.
Sonra Touchpad markası Synaptics ise sürücüsünü güncelle. Aygıt yöneticisinden Tap Windows'u kaldır.

Denetim masasından şunları kaldır:
Surfing Protection
Spotflux
SpeedUpMyComputer
POSH X 1.02 (Günceli varsa yükle)
Paragon Partition Manager™ 2014 Free
Pando Media Booster
Java 7 Update 55 (Güncel olanı indir)
Logitech Gaming Software
Internet Explorer için Yandex Elements 7.2
Internet Download Manager (Yükleyeceksen günceli yükle)
Intel® Trusted Connect Service Client
Intel(R) Rapid Storage Technology
GetPrivate
G4-Protec
WinX Free FLV to MP4 Converter 5.0.6 ( Link buradan indir)
__
Realtek sürücünü güncelle, Logitech ürünlerini güncelle. Sasung sürücülerini kaldır yada güncelle.
Aygıt yöneticisindne şunu kaldır eğer bulamadı isen kalmış olabilir:
{0c0bb4a8-45a4-4685-9c1d-08d98af4b926}Gw64.sys
Öncelikle teşekkürler, kaldırma işlemlerini yaptım. Güncellemeleri de yapacağım netim sınırlı yenı kota gelsin, benim şöyle bir sorunum daha var. Nvidia gt 630m ekran kartım var pc'ye format attıkta sonra Nvidea gt630m yüklenirken uyumlu donanımın bulunmadıgını söylüyor. Teknık servıse verdım onlar da yapamadı, İstanbul'a yolladı pc'yi oradan geldiginde Nvidia 630m yerine 635m yüklü geldi. Ancak ben pc'yi kullanırken Nvidia ekran kartını kullanmadığını düşünüyorum. Ekran kartım arızalı ise bunu nasıl anlayacağız ve ben servise götürdüğümde ne demeliyim ki benim bu arızamı duzeltsınler?

Bilgisayarın Casper olduğundan bu problemler doğaldır :) Servise bıos güncellenip Vbıos güncellenmesini söyleyeceksin. Bıos vermeyen Casper için bizim yapabileceğimiz birşey yok. Güncellediklerinde bile sorunlar yaşayacaksın. Yani bu duurmlara alışman lazım.

Bir akıl aldık masaüstünde bilemem ancak laptop hassas bir ürün iyi bir marka alınmalı. Bu 3. gidişi servise, henüz 7/8 ay oldu alalı. İlginiz için teşekkürler, çok sağolun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı