Ya sana cok sorun olmayacaksa uzaktan bağlantı daha işime yarar pc'de baya dosya var yedekleme ve format sıkıntı olacak fakat işim var dersen atarım mecbur.
Görüntü sunucusu yanıt vermeyi kesti hatası alıyordum. Ne yaptıysam çözemedim en son nvidia nın en gtx850m için en eski sürümünü yükledim fakat bu seferde DPC_WATCHDOG hatası alıyorum.
Benim asıl sorum ''NVIDIA Windows Kernel Mode Driver görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve başarıyla bu durumdan kurtuldu'' Nvidia nın denetim masasına ya da 'dxdiag' a girdiğimde bu hatayı veriyor belli süre sonra mavi ekran VIDEO_TDR_FAILURE hatası veriyor.
Eğer hiç uğraşmak istemezsen;
Win 8.1 temiz kurulum yapıp İntel güncel sürücü kurup sonra Nvidia güncel sürücüsünü kurup hiçbir program yüklemeden durumu takip edin 1 hafta.
Yeni klasör
Bu minidump aida64 open gl'de takılıyor.
Onu yaptım ya kac kere, format attım once Nvidia sonra Intel, önce Intel sonra Nvidia, once güncellemeler falan bayağı ugrastım ya. Nvidia surucucu 8,1'le uyumlu degıl mı anlamadım ki. Lanet pc'de sadece 8,1 çalıştırıyor.
Realtek sürücülerini güncelle, Nvidia sürücüsünü kaldır ve 1/2 sürüm düşük olanı yükle. İntel ekran sürücün güncel değil güncelle, İntel wireless sürücünü güncelle. Bıos'a girip gpu ayarı var mı kontrol et, yok ise bıos default edip kaydet.
Eğer yine düzelmezse bıos sürümünü düşür; http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/nb/N550JK/N550JKAS204.zip
Bundan sonra yine aynı olursa ekran kartında veya geçişte sorun yaşıyor, servise gitmesi gerekir.