Windows 8 Başlatılıyor Bölümünde Takılıyor

Bazı aktivator araçları bu tür sorunlara yol açmaktadır. Senin durumla benzer sorunlarla karşılaşanlarda temel neden kullandığı windows crackleme yazılımlarındandı.

Hiç bir zaman bu tür illegal yöntemleri tavsiye etmeyiz fakat yapacaksan da düzgün bir yazılım ile yapman gerekir. https://www.technopat.net/forum/sistem-araclari/28949-microsoft-toolkit-2-4-9-a.html

Temiz bir Windows 8 kurulumu yapmanı öneririm.
Linkteki MS Toolkit konusundaki link kırılmış. Ve format sırasında bir hata gelir durum daha kötü olur diye korkuyorum.

Arama motorunu kullan bunu ara A9600E. Orjinal almanı tavsiye ederim. İlk çıktığı günden beri orjinal kullanıyorum. Windows 8.1 mağazadan update ettim , hiçbir sıkıntım yok.

HDD sorununa benziyor ramden de kaynaklanabilir. Format atın test işlemlerini yapın.
Formatsız idera ediyim demiştim ama format şart oldu gibi. Eğer formattan sonra hala sorun devam ederse ya HDD yada BIOS sorunlu demek olabilir mi?
Fakat format atmam için F11'e basıp CD sürücüsü seçmem lazım ama ne BIOS ne de F11 çalışmıyor.

----------------------
Bir diğer sorun ise
tsygj.png

- - - Güncellendi - - -

Aktivatör yaptı gibi hepsini en iyisi aktivatör/crack kullanmamak.

Format attım şimdi bilgisayar hiç açılmıyor :'(
Önceden otomatik onarma falan yazıyordu şimdi sadece Windows logosu ve altında dönen yuvarlaklar var.

Ubuntu ve Linux 15'de de internet bağlanmıyor.(Killer E2200'den kaynaklı heralde, modemde ethernet ışığı yanmıyor)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı