Windows 8 Başlatılıyor Bölümünde Takılıyor

Linkteki MS Toolkit konusundaki link kırılmış. Ve format sırasında bir hata gelir durum daha kötü olur diye korkuyorum.

Arama motorunu kullan bunu ara A9600E. Orjinal almanı tavsiye ederim. İlk çıktığı günden beri orjinal kullanıyorum. Windows 8.1 mağazadan update ettim , hiçbir sıkıntım yok.

Benim anlamadığım BIOS varken Windows, Windows varken BIOS açılmaması

HDD sorununa benziyor ramden de kaynaklanabilir. Format atın test işlemlerini yapın.
Formatsız idera ediyim demiştim ama format şart oldu gibi. Eğer formattan sonra hala sorun devam ederse ya HDD yada BIOS sorunlu demek olabilir mi?
Fakat format atmam için F11'e basıp CD sürücüsü seçmem lazım ama ne BIOS ne de F11 çalışmıyor.

----------------------
Bir diğer sorun ise

- - - Güncellendi - - -

Aktivatör yaptı gibi hepsini en iyisi aktivatör/crack kullanmamak.

Format attım şimdi bilgisayar hiç açılmıyor :'(
Önceden otomatik onarma falan yazıyordu şimdi sadece Windows logosu ve altında dönen yuvarlaklar var.

Ubuntu ve Linux 15'de de internet bağlanmıyor.(Killer E2200'den kaynaklı heralde, modemde ethernet ışığı yanmıyor)

Hard disklerinin hepsini biçimlendir. Ardından kurulum dosyalarına sahip olan flash disk'i tak. Oradan kurulumun ilk sayfasında onar var. Onar. Ardından bütün disklerin biçimlendirilmiş bir şekilde Windows'u kur. Başka önereceğim bir şey kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…