Windows 8 ISO dosyasını hiçbir yerde bulamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

263837

Decapat
Merhabalar, Windows 8 ISO dosyasını hiçbir yerde bulamıyorum. Anladığım kadarıyla desteği kalkmış, yerine Windows 8.1 gelmiş. Fakat ben Windows 8.1'i bilgisayarıma kurduğumda Driver uyuşmazlığı oluyor. Ses sekmesinde hareketlilik olmasına rağmen ses duyamıyorum. Görütü Driver'ı güncelleştirilince de direkt görüntü gidiyor, simsiyah ekran karşıma çıkıyor. Windows 7 kurduğumda da İnternet Driver'ını otomatik yüklemiyor. Manuel olarak indirmem gerekiyor indirip kurmaya çalıştığımda ise öncelikle Bluetooth Driver'ımı güncellememi istiyor. Güncelleyemediğim için de kurulum devam etmiyor. İnternette gezindim ama bulamadım. Dolayısıyla Windows 8 ISO dosyası elinde olan bir arkadaş paylaşabilir mi?

Windows 10 yüklemeni tavsiye ediyorum.
Bu cihazın harici ekran kartlısı vardı ve sorunsuz 8.1 kullanıyordum. Windows 10'a geçseniz daha iyi olacak. Ben yine bu işlemcili sisteme SSD'i takarak gayet iyi kullandım.
Windows 10 ve Windows 8.1 kurulumu gerçekleştirdim, aynı hataları alıyorum. DELL'in kendi sitesinden kontrol ettim ve anladığım kadarıyla driver desteği sadece Windows 7 / 8 de var.

Bu cihazın harici ekran kartlısı vardı ve sorunsuz 8.1 kullanıyordum. Windows 10'a geçseniz daha iyi olacak. Ben yine bu işlemcili sisteme SSD'i takarak gayet iyi kullandım.
SSD gerçekten çok işe yarıyor windows 10 hdd ile işkence hâline gelmişti aldım da sistemi ona kurdum kurtuldum.
Windows 10 ve Windows 8.1 kurulumu gerçekleştirdim, aynı hataları alıyorum. DELL'in kendi sitesinden kontrol ettim ve anladığım kadarıyla driver desteği sadece Windows 7 / 8 de var.
Driver pack veya booster programlarından yardım alabilirsin veyahut elle bulunabilir.

Windows 10 ve Windows 8.1 kurulumu gerçekleştirdim, aynı hataları alıyorum.
Hocam DELL sitesinden niye indiriyorsun ki? Zaten en son güncelleme Intel sitesinde var ve daha yenisi yok. Attığım 2015 versiyonu kur ve BIOS güncel olmasına dikkat et.

SSD gerçekten çok işe yarıyor.
Eski sistem de bayağı işe yaramıştı, şuan yeni nesil olan cihaz da HDD var, problem yaratmıyor eski cihazım gibi. Sonra eski sistemde ki SSD sattım ve ilerde daha yüksek bir SSD'de alırım yeni cihazıma.

Hocam DELL sitesinden niye indiriyorsun ki? Zaten en son güncelleme Intel sitesinde var ve daha yenisi yok. Attığım 2015 versiyonu kur ve BIOS güncel olmasına dikkat et.

Eski sistem de bayağı işe yaramıştı, şuan yeni nesil olan cihaz da HDD var, problem yaratmıyor eski cihazım gibi. Sonra eski sistemde ki SSD sattım ve ilerde daha yüksek bir SSD'de alırım yeni cihazıma.
Mesele yalnızca görüntü bağdaştırıcısı değil ki, ses için driver da kurmam gerekiyor ve indirip kurmaya çalıştığımda uyumsuzluk sebebiyle iptal ediliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı