Windows 8 ISO Dosyasını USB Belleğe Yazma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
j:/autorun.inf erişimi engelledi diye bir hata alıyorum, bilgisayarım Win 7 32 bit.

- - - Güncellendi - - -

Bu sorunu asıl çözeceğim ? :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Recep abi elimde 16 GB USB bellek var. Ona kurmayı düşünüyorum. Kurduktan sonra başka işlemler için kullanabilir miyim ?

Ya yardım edin. Yandex disk tek link indirdim. Şimdi winrar olarak çıktı, ne yapabilirim ?

Ya yardım edin. Yandex disk tek link indirdim. Şimdi winrar olarak çıktı, ne yapabilirim ?

Tamam, ISO dosyası işte. Sadece simgesi WınRAR.

Dostum part1 sağ tıkla buraya çıkart de dosyalar sırasıyla çıkar zaten. Tamamlandığında iso dosyası çıkmış olacak. Sonra videodaki gibi USB ye yazdır.

Part part indirmemiş. Tek link diyor, ISO indirmiş.

Konu biraz hortlayacak ama bir şey sormak istedim. Masaüstü bilgisayarıma W8 yüklemek için Netbooktan(XP) Wintobootic ile USB yi BOOT yapmıştım. Sonra USB'yi kullanmam gerekti ben de içindekileri sildim. Şimdi ise evde Notebook var ona W8 kurmak için tekrar Netbooktan USB'yi BOOT etmek istedim ama Driver Formetted maddesinden sonra Flashing failed diyor. Flash Disk mi bozuldu acaba yoksa başka bir sorun mu. USB'yi ilk başta FAT32 olarak formatladım. Wintobooticde FAT32 olarak görüyordu. Ama hemen hatadan sonra baktığımda Wİntobootic de USB'yi seçtiğimiz yerde NTFS olarak görünüyor. Neden böyle oldu anlamadım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı