Windows 8 kasmaya başladı

Imerer

Hectopat
Selam.

Technopattaki bir konudan windows 8 indirdim.(8.1 değil ama 8 in başlığını bulamadım birleştirdiniz heralde ) Son zamanlara kadar çok memnundum. Çok hızlı açılıyordu. Başlangıçtaki programları açma süreleri iyiydi. Hiç bir şekilde kasma donma yaşamadım. Ama geçen gün CS:GO'yu oynamaya başlayınca asıl kasmanın başladığını farkettim. Ondan önce facebookta sohbet pencerelerini falan açarken hafif kasması vardı ama CS:GO da öyle bir kastıki artık virüs falan bulaşmıştır dedim. Önce combofix atıp ardından kaspersky yükleyip full tarama yaptım ikisinde bir şey bulamadı. Zaten torrent kullanan bir insan değilim fazla. Şuda garip bir olayki arkadaşımla beraber atmışştık formatı. İsolar falan aynı ondada aynı zamanda aynı sorunlar başladı benimle.

Neyse win7 ye geri dönüş düşünüyorum. Oyunlarımı yedekliyorum şuan bu sorunu yaşayıp çözen yada yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

Sistemim :

• Windows 8 Pro 64 bit
  • Amd FX 4100
  • 8 GB DDR3
  • HD7770 GHZ Edition 1 gb

İşletim sistemin de yada güncellemeleriyle ilgili hata yok, bura da kullanıcı hatası var ama kesin şudur diyemem. Driver sorunu olabilir, HDD sorunu olabilir, yükledigin bir program, arka plan uygulamaları ...vs nerden başlasak bilemedim. Kısaca sen kafayı yanlış yere takıyorsun.

Driverları kontrol ettim. Fiziksel bişey olmuştur diye açtım kasanın içini herşeyi kontrol ettim üstüne bide temizledim. Arka plan uygulamalarından emin değilim bir tek.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı