Windows 8 Performansı

Berkay Karabulut

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle bu konuyu yardım istediğim için açmadığımı belirteyim. Beni şaşırtan bir olayı yazıyım dedim.

Bilgisayarıma,
Windows 8.1 kurdum
Windows 10 kurdum,
Windows 7 kurdum, ve bugün temiz bir kurulumla Windows 8 kurdum performans inanılmaz derecede iyi.

Hiçbir donma yaşamıyorum ve 1-2 dk'da açılan bilgisayarım Windows 8 kurduktan sonra 8-15 saniye arasında açılıyor. Bunu paylaşma amacımı bende bilmiyorum ama orta seviye kasası olup Windows 8.1 ve Windows 8 arasında kalan kişilere belki tavsiye olur.

Bu arada kasa özellikleri şu:
  • Anakart: MSI G31TM-P21 (MS-7529)
  • İşlemci: Intel(R) Core (TM)2 Duo CPU E7600 3.06 - 3.07 GHz
  • Ram: 4.00 GB
  • Ekran Kartı: Radeon HD 4550
  • (x64)

Şimdi 8 ve 8.1 farklı. Biz 8.1 öneriyoruz. Hatta 8.1 Update 3. 10 henüz zaten nihai değil. O yüzden 10 çıktığında en performanslısı 10 olacak zira içinde DX 12 olacak :)
10'un en iyi performansı vereceğinden eminim :) Şu an sorunları olduğu için performans alamadım. Resmi olarak yayınlanınca hiç düşünmeden geçeceğim.

Windows 10 tam sürüm değil. Tam sürüme ulaşınca iyi performans verir. Şimdi en iyisi Windows 8.1. Tüm sürücü , Windows ve BİOS güncellemelerini yapıp keyfine bakacaksın.

Şimdi 8 ve 8.1 farklı. Biz 8.1 öneriyoruz. Hatta 8.1 Update 3. 10 henüz zaten nihai değil. O yüzden 10 çıktığında en performanslısı 10 olacak zira içinde DX 12 olacak :)
DX 12'yi 7670m destekliyor mu?

Evet size katılıyorum Windows 8.1 kurulumunu bugün bende bilgisayarıma yaptım verdiği performans Windows 7'ye göre gözle görülür derecede iyiydi.Counter Strike Global Ofansive oyununda Windows 7'ye göre sıfır takılma.İlk izlenim bu yönde.

Windows 8.1'den tam performans alamamamın nedeni ekran kartı driver'ının tam uyumlu olmamasıydı zaten. Ekran kartım eski nesil olduğu için Windows 8.1 desteği yoktu. Fakat Windows 8 desteği olduğu için en iyi performansı Windows 8 de alıyorum. Cevaplarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı