Windows 8 Türkçe İndirme Bağlantıları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar benim size bir sorum olucak. Yandex diskten win 8'i yükledim. Tool Kit'ten hangi EDITON activitasyonu alcam? Bunu bana bi açıklayabilirmisiniz?

qw0wz.png

Bu indirdiğimiz windows sürümlerinin dvd halinde satılanlardan bir farkı yok değil mi ?

Arkadaşlar benim size bir sorum olucak. Yandex diskten win 8'i yükledim. Tool Kit'ten hangi EDITON activitasyonu alcam? Bunu bana bi açıklayabilirmisiniz?

qw0wz.png

Yapman gereken hangi Windows sürümünü kurduysan Professional gibi onu seçmen ve ardından Install demen.

- - - Güncellendi - - -

Bu indirdiğimiz windows sürümlerinin dvd halinde satılanlardan bir farkı yok değil mi ?

Tek fark orjinal olması. Özellik olarak bir fark yok. Asıl demek istediğin buydu herhalde.

Yapman gereken hangi Windows sürümünü kurduysan Professional gibi onu seçmen ve ardından Install demen.

- - - Güncellendi - - -

Tek fark orjinal olması. Özellik olarak bir fark yok. Asıl demek istediğin buydu herhalde.

Kutulu olarak satılanların ya da vatan bilgisayarda satılanlar arasında bir fark yok demek istemiştim. Peki biz windows 8'i iso olarak indirdik. Orjinal keyini nasıl satın alacağız.Windows 8'in sitesinden indirdiğimiz yardımcı dosya ile mi ? Bilgisayarımızın uyumlu olup olmadığı söyleyen ufak bir yazılım vardı.

Son düzenleyen: Moderatör:

- - - Güncellendi - - -

Hayır. Yapması gereken Activation sekmesine geçip EZ Activate demek.

32 Bit indireceğim ve yandex.disk linki yok ? Koyabilir misiniz ?

- - - Güncellendi - - -

Selam. Core 2 duo t5450 1.66 ghz 2 gb ram 8400m gs 256mb ekran kartılı laptopuma 64 bit kuracağım sizce kaldırır mı ? Birde direk kurup kurduktan sonra upgrade yapmak istiyorum...

- - - Güncellendi - - -

Şu anda 64 bit indirdiğim yandex disk winrar içinde dışarı çıkardım sadece dosya onlar mı yazacağım yardımm....

Son düzenleyen: Moderatör:
Son komuttan sonra bu çıkıyor. Ne yapmalıyım sizce?

3vp5bvl.jpg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı