Windows 8'den Windows 10'a yükseltme

darkbird115

Hectopat
Daha fazla  
Ben 2014'ün haziran ayında Windows 8 (8.1 değil) bilgisayar aldım. Tüm olayları biliyorsunuz zaten Windows 8 ne kadar sorunlu falan...
Ben Windows 8 ve 7 sahibi olanların ücretsiz Windows 10 yapabildiğini duymuştum. Doğru mudur, doğru ise yardım edebilir misiniz?
düzeltme: sistemim Windows 10'a uygundur.

Doğru hocam.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Windows 10 yükseltme aracı ile yükseltebilirsin. Lisans isterse bana söyle, Windows için deneme sürümünü başlatmalık orijinal lisans anahtarını atarım.

Bu bilgisayarı yükselt tıkla.

O yükseltme olayı bitti diye biliyorum, Windows 10 ilk çıktığı zaman eski sürümlerden geçişte ücretsiz lisans veriyordu ama şuanda geçeceksiniz eğer yeni bir lisans anahtarına ihtiyacınız var veya etkinlestirmeden de kurabilirsiniz.

Buradan yükseltme aracını indirin daha sonra belli ayarları yapınca lisans anahtarınız yükseltme sırasında kendini otomatik olarak tanıtıp yeni Windows sürümüne aktif eder. İsterseniz geri dönüş de yapabilirsiniz daha sonra.

Peki teşekkürler herkese ben birkaç gün içinde dosya aktarımlarını falan halledeceğim sizi bilgilendiririm.

ISO dosyasını nasıl oluşturacağım flash belleğe falan atılıyordu sanki.

Böyle bir hata verdi yükleme aracını açamıyorum .

Dosya Ekleri

• ice_screenshot_20220714-215439.png
    ice_screenshot_20220714-215439.png
    5,8 KB · Görüntüleme: 168
Son düzenleme:
Böyle bir hata verdi yükleme aracını açamıyorum.

ISO dosyasını indir ve "sources" adlı klasöre gir, orada bulunan setup.exe yönetici olarak çalıştırarak kur. Diski sakın biçimlendirme çünkü Windows içerisinden açacaksın.

ISO dosyasını indir ve "sources" adlı klasöre gir, orada bulunan setup.exe yönetici olarak çalıştırarak kur. Diski sakın biçimlendirme çünkü Windows içerisinden açacaksın.

Teşekkürler ben diğer bilgisayarımdan flasha atmaya başladım Setup'ı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı