Windows 8'den Windows 10'a yükseltme

Windows 10'a geçmeli miyim ?

• Geç

Oy: 5 83,3%
  • Geçme

Oy: 1 16,7%

• Oy verenlerin toplamı
    6

Seiko256

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar, ben Windows 8.1'den Windows 10'a geçiş yapmayı düşünüyorum ama bilgisayarım henüz formattan geldiği için temiz kurulum yapmayacağım. Sizce yükseltme bir sıkıntı meydana getirir mi ? Ve de 8.1 kullanıcısı olarak 10'a geçince yaptığım kuruluma deyecek bir davranış sergilemiş olur muyum ? Son olarak Windows'u otomatik olarak C diskine mi kuracak SSD diske kurmayı istiyorum da SSD de C diski o yüzden sordum... Genel bir yanıttansa teker teker cevaplamanız beni mutlu edecektir. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yerinizde olsam yükselttikten sonra bilgisayara bir format atardım yine de. Çünkü yükseltme yapınca bilgisayara daha çok yük binmeye başlıyor. Ama format atmasanız da olur tabii.
Windows 10 gerçekten güzel çalışıyor. Özellikleri olsun, hızı olsun beni gayet memnun ediyor. Bence yükselttiğinize değecektir.
Ve evet, Windows 8.1 eğer SSD'nin C:\ bölümünde ise Windows 10 da oraya yüklenecektir.

Yerinizde olsam yükselttikten sonra bilgisayara bir format atardım yine de. Çünkü yükseltme yapınca bilgisayara daha çok yük binmeye başlıyor. Ama format atmasanız da olur tabii.
Windows 10 gerçekten güzel çalışıyor. Özellikleri olsun, hızı olsun beni gayet memnun ediyor. Bence yükselttiğinize değecektir.
Ve evet, Windows 8.1 eğer SSD'nin C:\ bölümünde ise Windows 10 da oraya yüklenecektir.
Teşekkürler cevabınız için. Büyük ihtimalle USB aracılığı ile temiz w10 kuracağım

Win 8.1 fiyasko , win 10'a geçince emin ol pişman olmayacaksın . Yükseltme ilede geçebilirsin , fakat temiz kurulum herzaman daha sağlıklıdır. Ben yükseltme ile 6 ay kullandım hiç problem yaşamadım .

Yükseltmede eski işletim sistemi hangi diskte ise win 10'da o diske kurulur . Disk seçmek için format atmalısınız .

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı