Windows 8'i çok özleyeceğim

Ahmet365

Femtopat
Katılım
7 Eylül 2022
Mesajlar
39
image.jpeg

Windows 8 sen benim için çok önemli bir işletim sistemiydin ama sonradan o Windows 8.1 adında lanet bit işletim sistemi senin yerini aldı ve sen unutuldun ama ben seni hiç unutmayacağım Windows 8 Seni çok özleyeceğim seninle okul hatırlarım var okulda hep sen vardın sana kimse değer vermedi ve Microsoft seni hiç geliştirmeden direkt Windows 8.1'i yaptı elveda Windows 8 bu normalde Windows XP'ye ait ama bu müzik sana gelsin

Not: Konu Trol yada dalga geçme amaçlı değildir! Konu sadece Windows 8'i ne kadar önem verdiğimi ve Windows 8'in değer vermeyenler hakkında konuşmak istedim peki ya sizde benim gibi Windows 8'e Değer veriyor muydunuz sizinde Windows 8 ile hatıralarınız oldu mu? yorumlara yazın.
 
8 çöptü? PC'yi nasıl kapatıyordun acaba? Dua ederek mi? Yada başlat tuşun bozulsa yan bardan mı gircen hep :D Open Shell olmasa 8.1'in hiç şansı yoktu.
 
Eki Görüntüle 1511573
Windows 8 sen benim için çok önemli bir işletim sistemiydin ama sonradan o Windows 8.1 adında lanet bit işletim sistemi senin yerini aldı ve sen unutuldun ama ben seni hiç unutmayacağım Windows 8 seni çok özleyeceğim seninle okul hatırlarım var okulda hep sen vardın sana kimse değer vermedi ve Microsoft seni hiç geliştirmeden direkt Windows 8.1'i yaptı elveda Windows 8 bu normalde Windows XP'ye ait ama bu müzik sana gelsin.

Not: Konu trol ya da dalga geçme amaçlı değildir! Konu sadece Windows 8'i ne kadar önem verdiğimi ve Windows 8'in değer vermeyenler hakkında konuşmak istedim peki ya sizde benim gibi Windows 8'e değer veriyor muydunuz sizinde Windows 8 ile hatıralarınız oldu mu? Yorumlara yazın.

Performans Windows işletim sistemi ve çoğu şey olarak en iyi işletim sistemi ama hiç kullanmadım.
 
Hocam Windows 8 tabletler ve dokunmatik ekranlı PC'ler için güzeldi ama sıkıntı çıktığı yılda bu bahsettiğim ürünlerin henüz yeni yeni piyasaya çıkıyor oluşuydu.Performans da iyiydi mesela.14 senelik bilgisayarımda bir dönem kullandım kendisini(sonra Linux'a geçtim).Cidden çok stabildi.
 
Hocam Windows 8 tabletler ve dokunmatik ekranlı PC'ler için güzeldi ama sıkıntı çıktığı yılda bu bahsettiğim ürünlerin henüz yeni yeni piyasaya çıkıyor oluşuydu.Performans da iyiydi mesela.14 senelik bilgisayarımda bir dönem kullandım kendisini(sonra Linux'a geçtim).Cidden çok stabildi.
hocam ben 8'i seviyorum ilk kullandığım işletim sistemi Windows 8 8'in tasarımı çok hoşuma gidiyor.
 
Son düzenleme:
Ben 8.1'i bilgisayarım yavaş olduğu için kullanmıştım.Bir yerden sonra tasarım çok baydı Linux'a geçtim.Eğer başlat böyle olmasaydı tutabilirdi.
Hocam Benim Sıralamam şöyle
1# macOS X
1# Windows 8
2# Windows 10
3# Windows XP
3# Windows 7

Hocam macOS ve Windows 8 benim en sevdiğim iki işletim sistemidir Windows 10'u Windows 8 ve macOS kadar sevmesemde yinede seviyordum Windows XP ve Windows 7 az çok seviyorum peki ya senin sıralaman Nasıldı hocam?
 

Geri
Yukarı