Windows 9X serisinde ME de var.Windows 9'un çıkamamasının nedeni, Windows 95 ve 98'in başında 9 rakamı olduğu için programlar Windows 95/98 için çalışmaya başlayacak ve çökecek.
Windows 9'un çıkamamasının nedeni, Windows 95 ve 98'in başında 9 rakamı olduğu için programlar Windows 95/98 için çalışmaya başlayacak ve çökecek.
iPhone 10. yılına özel direkt 10 olarak çıktı. Bu yüzden 9 atladılar. Windows'u bilmiyorum.
Hangisi doğrudur bilmiyorum şahsen umursamıyorum ancak Windows için zamanında 9 rakamı 8'in devamı gibi görülebileceğinden 10 olarak lanse edildi diye haberler okumuştum.Windows 9'un çıkamamasının nedeni, Windows 95 ve 98'in başında 9 rakamı olduğu için programlar Windows 95/98 için çalışmaya başlayacak ve çökecek.
Bu bana açıkçası inandırıcı gelmiyor. Çünkü uygulamalar genellikle işletim sisteminin ismine bakmaz. Onun yerine sürüm numarasına ve yapı numarasına bakar.Windows 9'un çıkamamasının nedeni, Windows 95 ve 98'in başında 9 rakamı olduğu için programlar Windows 95/98 için çalışmaya başlayacak ve çökecek.
Bu bilgiyi nereden salladiniz? Windows 10 da o zaman Windows 1 olarak algilanirdi dediginiz sey dogru olsaydi.Windows 9'un çıkamamasının nedeni, Windows 95 ve 98'in başında 9 rakamı olduğu için programlar Windows 95/98 için çalışmaya başlayacak ve çökecek. Buna göre davran mantığıyla çalışan programlar çalışmayacaktı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.