Windows 9'da Büyük Sorunlarla Karşılaşılacak Mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani Baltaş burda diyor ki ;

Tüm işlemlerin daktilo (Win 8) ile yapıldığı bir kurumdaki işlem ekipmanı Pc (Win 9) olarak değiştirildiğinde çalışanların (oyunlar,programlar v.s) kendliğinden takır takır pc leri kullanmasını beklememek ve pc kullanmayı bu insanlara öğretmek (upgrade) gerekir.

Ben bunu anladım üç aşağı beş yukarı doğru anladığımı ve örneklendirdiğimi düşünüyorum :)

Saygılar,şimdiden hayırlı bayramlar...

• Bende VirtualBox sorunsuz çalışıyor. Hatta VMware Workstation bile. Sonuç: sen çalıştırammışsın.
  • .NET Framework 2.0 isteyen bir uygulama fi tarihinden kalmadır. Uygulamayı neden güncellemiyorsun işletim sistemini güncellediğinde ? Windows 8'in suçu ne burada ?
  • GTA 4 Windows 8'de çalışıyor. Ama sen korsan sürüm kullanıyorsan bilemeyiz tabi.
  • Crysis 2 de Windows 8'de çalışıyor. Yine bir korsan vakası sanırım.
Nedense benim kullandığım her şey çalışıyordu. Windows 9'da senin içinde benim için de değişen bir şey olmayacak. Sen yine güncelleme yapmadığından dolayı suçu Windows 9'a atacaksın, ben de her şeyi yine sorunsuz çalıştırıyor olacağım. Olayın özeti budur.

PES 6 2006'da çıkmış. Bırak da bir uyum sorunu yaratsız değil mi? Hoş ben 1999 yapımı oyunları çalıştırdıysam büyük ihtimalle sen çalıştıramadın...

Her ikisi de korsandı değil mi? Blur'un sorunu Crack idi. Oyunu güncellemen gerekiyordu. İşletim sistemini güncelliyorsan oyunu da güncellemelisin.

Bence asıl soru şu olmalı: Windows 9, kendini güncellemeyi beceremeyen kullanıcılarla karşılaşınca ne yapacak ?

Bugüne kadar gördüklerim bana şunu öğretti: suçu her zaman işletim sistemine atan kullanıcının aslında asıl suçlu her zaman ta kendisi!

Neyse, zaten 9 çıksın, bedava olursa 7'ye desteği kesebiliriz Sosyal'de.

Windows 8 de kimsede sorun çıkmıyor. Ben bi windows 8 e geçeyim dediğmde hatalar beni buluyo anlamadım gitti :LOL: Bi arada sürekli üzgün surat çıkıyodu 25 dk da bir. Sonra yine win 7 yegeçmiştim sonra tekrar geçtim 8 e bu seferde dediğim gibi crysis falan açılmadı ama gta 4 orjinaldi. Gerçi o win 7 dede sorun çıkarıyordu ama sonunda açılıyordu. Win 8 de ne yaptıysam olmadı bende uğraşamadım ama ben kesi başlat menüsü gitti diye bu kadar sorun ediyorum sanırım windows 8 i (yeniliklere alışmam gerek :LOL:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı