Windows açılma süresi

AHMETAKINCI

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar ben NVMe türü bir SSD kullanıyorum, normalde Laptop'um 8 saniyede falan açılırdı, ancak HDD eklemesi yaptıktan sonra bu süre 4 saniye kadar uzadı neden olduğunu bilmiyorum. Görev yöneticisindeki son BIOS zamanı da 2.5 saniyeden 3.5 saniyeye yükseldi. Neden olduğunu bilmiyorum, yardım edebilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben NVMe türü bir SSD kullanıyorum, normalde Laptop'um 8 saniyede falan açılırdı, ancak HDD eklemesi yaptıktan sonra bu süre 4 saniye kadar uzadı neden olduğunu bilmiyorum. Görev yöneticisindeki son BIOS zamanı da 2.5 saniyeden 3.5 saniyeye yükseldi. Neden olduğunu bilmiyorum, yardım edebilecek var mı?
Bu konu da pek bir bilgim yok ama tahminimce HDD eklediğin için olmuştur. Dediğim gibi pek bir bilgim yok yanlış söylemiş olabilirim. Arkadaşlar sana yardımcı olacaktır.

SSD okuma yazmasi nasil eğer bu değerler düşük performans varsa ondan dolayi ve Windows kurulu depolama yer az ise gereksiz şeyleri sil o zaman biraz düzelir.

Bilgisayarıma HDD taktıkdan sonra Windows'un olduğu SSD'deki çoğu programları HDD'ye taşıdım yani SSD'nin alanı arttı sorun şu HDD taktığımdan beri 3-5 saniye daha geç açılıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı