Ahmet Nakamoto
Femtopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Bugün ucuzundan bir Windows anahtarı alıp Windows'u etkinleştirdim. Daha sonra bu anahtarı mail adresiyle ilişkilendirmenin faydalı olacağını düşündüm. Bilgisayarım eski ileride yenisini alırsam mail hesabıyla etkinleştiririm diye düşündüm. Bunun için internette bir araştıma yapıca kafam allak bullak oldu. Bu konudaki rehberler çok kötü ve aşırı teknik bir dille yazılmış, hiçbir şey anlayamıyorum.
Bunun üstüne bir de Windows'un kullanıcı forumunda şöyle bir şeyle karşılaştım:
"Etkinleştirme işlemini sadece senkronize ettiğiniz bilgisayar için kullanabilirsiniz. Farklı bir bilgisayarda, senkronize edilen Microsoft hesabı ile etkinleştirme yapmaya çalıştığınızda olumsuz sonuç ile karşılaşırsınız." Windows 10 e posta ile etkinleştirme
Ben şimdi anahtarı mail ile ilişkilendirince onu başka bilgisayarda kullanamayacak mıyım? Yapabileceksem nasıl yapacağım? Bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum.
Bilgisayarım Toshiba Satellite L750D, Windows 10 Pro 64 Bit.
Bunun üstüne bir de Windows'un kullanıcı forumunda şöyle bir şeyle karşılaştım:
"Etkinleştirme işlemini sadece senkronize ettiğiniz bilgisayar için kullanabilirsiniz. Farklı bir bilgisayarda, senkronize edilen Microsoft hesabı ile etkinleştirme yapmaya çalıştığınızda olumsuz sonuç ile karşılaşırsınız." Windows 10 e posta ile etkinleştirme
Ben şimdi anahtarı mail ile ilişkilendirince onu başka bilgisayarda kullanamayacak mıyım? Yapabileceksem nasıl yapacağım? Bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum.
Bilgisayarım Toshiba Satellite L750D, Windows 10 Pro 64 Bit.
Son düzenleyen: Moderatör: